Anasayfa /  Güncel

Ölümden Saniyelerle Kurtuldu İstanbul’da Beton Pompası Dehşeti Yaşandı

Kaza, Beykoz Elmalı kavşağında yaşandı. Kavacık'tan Elmalı istikametine gitmekte olan Recep Özen (31) idaresindeki 34 DD 3579 plakalı beton pompası aracının yokuş aşağıya indiği esnada frenleri birden boşaldı. Sürücü bir türlü durduramaması neticesinde iyicene hızlanan araç, kavşakta duran 34 VZ 1935 plakalı kamyonete çarptı.  

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 12:15

Pompanın demir bariyerleri yıktı geçti 200 metre sonra ancak durabildi. Kamyonetten inip ekmek almak için fırına giden adam ise ölümden saniyelerle kurtuldu.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet şaha kalktı 10 metre sürüklendi, pompa aracı ise demir bariyerleri yıktı 200 metre sonra durabildi. Kaza neticesinde kamyonetin şoförü Murat Türkay ağır, içerisindeki Osman Yılmaz (46) ve pompa aracının sürücüsü Recep Özen hafif şekilde yaralandı.

Fırına gitti, ölümden saniyelerle kurtuldu 

İçerisinde 3 kişinin olduğu kamyonet kavşakta duruyor. Araçtan inen 1 kişi ekmek almak için yolun aşağısındaki fırına gidiyor. Adam araçtan indikten saniyeler sonrası ise sür'atle gelen beton pompası kamyonete çarpıyor. 

Çarpma neticesinde hafiften şahlanan kamyonet 10 metre sürükleniyor. Pompa aracı ise demir bariyerleri yıkarak boş araziye giriyor. Kazayı gören vatandaşlar kısa zamanlı şok yaşıyor daha sonra ise olay yerine gidiyor. Vatandaşların ve kazayı gören sürücülerin yardım ettiği görülürken, ambulanslarda olay yerine geliyor.

Beton pompası dehşet saçtı 

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi gönderildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları yaptıkları ilk müdahaleden sonra ambulansla Beykoz Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına aldı. 

Ortalığın savaş alanına döndüğü kazada, ağır yaralanan Türkay'ın hayati durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri ise görgü şahitlerinin ifadesini alarak çevrede inceleme yaptı. Trafik polisi ise kazayla ilgili tutanak tuttu.

Hala kasis koyulmadı, kaza oluyor insanlar yaralanıyor

Ölümden saniyelerle kurtulan adamın girdiği fırının sahibi Mehmet Çiçek, “Müşteri ekmek için fırına girdi, indiği araçta solda duruyordu. Beton arabası bir vurdu ‘küt' diye ses çıktı, 3 kişi yaralandı. Şoförün yüzü falan kanlanmıştı ona yardımcı olduk. Allah yardımcıları olsun, durumları ağırdı.

Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.  


Yorumlar