Anasayfa /  Foto Galeri

Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi açıklaması!

Yıllar önce yayınlanan 'Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteriyle gönüllerde taht kuran Oktay Kaynarca, 10'uncusu düzenlenecek Uluslararası Malatya Film Festivali'nin basın toplantısında objektiflere yansıdı. Son olarak 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran ünlü oyuncu, yeniden 'Süleyman Çakır’ rolünde oynayacağı iddialarına ilişkin konuştu.

Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi açıklaması! - Sayfa 1

Oktay Kaynarca konuyla ilgili sessizliğini korudu. Geçtiğimiz akşam görüntülenen ünlü oyuncu, Kurtlar Vadisi hayranlarını üzecek sözler söyledi..

Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi açıklaması! - Sayfa 2

Muhabirlerle sohbet eden Kaynarca, hem yeni projeler hem de yıllar önce hayat verdiği 'Süleyman Çakır' karakterini bir kez daha oynayacağı iddialarına yanıt verdi.

Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi açıklaması! - Sayfa 3

PROJE OKUYOR 
Kaynarca, yayınlandığı kanalla yapım şirketi arasındaki anlaşmazlık nedeniyle son bölümü yayınlanmayıp ekrana veda eden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinden sonra her gün proje okuduğunu ancak netleşen bir projesi olmadığını anlattı ve şu sözleri söyledi:

Oktay Kaynarca'dan Kurtlar Vadisi açıklaması! - Sayfa 4

"EN İYİSİNİ YAPMA ÇABASINDAYIZ' 
"Sinema filmi olur, belki tiyatro olur, her gün çok şey okuyorum, çok toplantı ve görüşme yapıyorum ve mümkün olduğunca en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Doğal olarak hayat durmuyor, proje değerlendiriyoruz, proje üretmeye çalışıyoruz, bizim işimiz odur, biz proje üretmeye konuşlanmış insanlarız. Masa üzerinde belki yirmi tane iş vardır onları sıraya koyarız, bu süreçte öyle bir süreç. En iyisini, en değerlisini, en güzelini yaptığımızdan daha iyisini yapma çabasındayız"