Anasayfa /  Foto Galeri

Oktay Kaynarca EDHO'nun bittiğini açıkladı

ATV ekranlarının sevilen yapımı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' krizinde yeni bir gelişme yaşandı. Dizinin başrolü Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından hayranlarına teşekkür ederek EDHO'nun bittiğini açıkladı.

Oktay Kaynarca EDHO'nun bittiğini açıkladı - Sayfa 1


'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın, haftalardır reklam yapılmasına rağmen geçtiğimiz salı günü yeni bölümü yayınlanmamıştı.

Oktay Kaynarca EDHO'nun bittiğini açıkladı - Sayfa 2

Tanıtımları yapılmasına rağmen yayınlanmayan dizinin hayranları ise sosyal medyadan duruma tepki göstermişti. EDHO'nun yapımcıları ile ATV kanal yönetimi arasında sıkıntılar olduğu iddia edilmişti. Oktay Kaynarca'nın paylaşımı söylentileri doğruladı.

Oktay Kaynarca EDHO'nun bittiğini açıkladı - Sayfa 3

HAYRANLARINA TEŞEKKÜR ETTİ 

Dizinin yeni bölümünü dört gözle bekleyen izleyiciye kötü haberi Oktay Kaynarca verdi. Sevilen oyuncu, sosyal medya hesabından dizinin devam etmeyeceğini söyleyerek hayranlarına veda etti.

Oktay Kaynarca EDHO'nun bittiğini açıkladı - Sayfa 4

İşte Oktay Kaynarca'nın o paylaşımı; 

"At sırtında dünyayı fethetmek kolaydır. Zor olan attan indiğinde fethettiğini yönetebilmektir' Cengiz Han.... Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın değerli izleyicisine; yayına başladığımız ilk günden itibaren hiç eksilmeyen ilginize, sevginize, bizi ailenizden birileri olarak görmenize, sorgusuz sualsiz yüreklerinize kazırcasına sahiplenmenize, son ana kadar devam etmesi için beslediğiniz umutlarınıza sonsuz teşekkür ederim."