Anasayfa /  Magazin

Okan Çabalar kimdir? Sette neler oldu?

Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' herkes tarafından merak ediliyor. Çekimleri başlayan filmin camdan atlama sahnesinde kullanılan dublör düşerek ağır yaralandı. Okan Çabalar'ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanılırken, dublörün ağır şekilde yaralanmasıyla sette panik dolu anlar yaşandı. Peki Okan Çabalar kimdir? Sette neler oldu? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2018 15:19

Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' herkes tarafından merak ediliyor. Çekimleri başlayan filmin camdan atlama sahnesinde kullanılan dublör düşerek ağır yaralandı. Okan Çabalar'ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanılırken, dublörün ağır şekilde yaralanmasıyla sette panik dolu anlar yaşandı. Peki Okan Çabalar kimdir? Sette neler oldu? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Detaylar haberimizde...

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde Okan Çabalar'ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanılırken, dublörün ağır şekilde yaralanmasıyla sette panik dolu anlar yaşandı. Yılmaz Erdoğan'ın yönettiği filmin setinde neler olduğu ve Okan Çabalar'ın yaaşamı merak ediliyor. Peki Okan Çabalar kimdir? Sette neler oldu? Kaç yaşında? Hangi dizilerde oynadı? Merak edilen detaylar haberimizde...

Yönetmen ve oyuncu Yılmaz Erdoğan, 'Organize İşler 2: Sazan Sarmalı' filminin çekimlerine tüm hızıyla devam ediyor. Balat'ta büyük bir çekim alanı hazırlayan film ekibi, Balat çekimlerinin ilk gününde büyük bir talihsizlik yaşadı.

BAŞI YARILDI, BİLEKLERİ KESİLDİ

Aksiyon dolu gerçekleşen çekimlerde Okan Çabalar'ın camdan atlama sahnesinde dublör kullanılırken, dublörün ağır şekilde yaralanmasıyla sette panik dolu anlar yaşandı. Başı yarılıp, bileklerinde kesikler oluşan oyuncu, hastaneye kaldırıldı. Çekimler kaldığı yerden devam ederken, Kıvanç Tatlıtuğ'un yerde kan izlerini görmesiyle büyük üzüntü yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

Çekimlere çevre halkı da ilgi gösterirken, Kıvanç Tatlıtuğ'un korumalarının yanı sıra set çalışanları adeta etten duvar ördü. Tatlıtuğ'un da çekimler esnasında dublörünün hazırda bekletilmesi ise dikkatlerden kaçmadı.

OKAN ÇABALAR

Okan Çabalar, (d. 11 Ağustos 1980, İzmir) Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu, oyun yazarı, komedyen.

Dokuz Eylül Üniversitesi mezunudur. İzmir'de amatör tiyatro çalışmalarıyla tiyatroya başladı. İzmir Sanat Tiyatrosu'nda, Aysa Prodüksiyon Çocuk Tiyatrosu ve Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu'nda oyunculuk yaptı. Kaybedenler, Minör, Öteki Kapı adlı kısa metraj filmlerde rol aldı. 2007-2009 yıllarında Sumru Yavrucuk'la Yalnız Kadın adlı oyunda oynadı. 2009 yılında Tiyatro Hayal Et bünyesinde sahnelenen Sumru Yavrucuk'un yönettiği "Haletiruhiye" adlı oyunu yazdı ve oynadı. Ata Demirer'in baş rolünü oynadığı Eyyvah Eyvah ve Eyyvah Eyvah 2 filmlerinde rol aldı. 2010 yılında BKM bünyesinde televizyonda yayınlanan Şen Yuva dizisinde oynadığı Tankut Sıkıcan karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaştı ve yine 2011 yılında televizyonda yayınlanan 5'er Beşer projesindeki oyunculuğu ve yarattığı tiplemeler ile dikkat çekti. BKM bünyesinde, 5'er Beşer projesinde ve bu projenin devamı niteliğinde olan ve Star Tv'de yayınlanan İnsanlar Alemi isimli kabare tarzı tiyatro programında "Hakkı" rolünde, yine farklı tiplemeleriyle izleyici karşısına çıktı. Okan Çabalar, Yalan Dünya dizisinin 2.sezonunda, dizinin oyuncu kadrosuna katıldı. Halen dizide Nurhayat karakterinin abisi Bünyamin'i canlandırmaktadır. Bu rolüyle 4. Antalya Televizyon Ödülleri Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü kazanmıştır.

Okan Çabalar, usta oyuncu Sumru Yavrucuk'un yanında usta-çırak ilişkisiyle yetişmiştir. Özellikle doğaçlama komedideki yeteneği Sumru Yavrucuk'un dikkatini çekmiş ve bu yönde ilerlemeyi tercih etmiştir. Sık sık yeni tiplemeler yaratmayı sever. Taklit yeteneğini etkilendiği film karakterlerini taklit etmeye başlamasıyla geliştirmiştir. 90'lı yılların ilk dönemlerini tayinler nedeniyle şehir şehir gezen öğretmen bir anne babanın çocuğu olarak küçük yerlerde geçiren Okan Çabalar'ın [3] oyunculuk yapma isteği ilk defa çocukken, babasının elektriklerin kesildiği günlerde sandalyelerin arasına tülbent gerip Karagöz - Hacivat oynatması ile ortaya çıkmıştır.

ROL ALDIĞI DİZİLER VE PROJELER

Bahar Dalları - Ali - Trt1 - 2009

Şen Yuva - Tankut Sıkıcan - Atv - 2010

5'er Beşer - Hakkı - Atv - 2011

İnsanlar Alemi - Hakkı - Star Tv - 2012

Yalan Dünya (dizi, 2012) - Bünyamin - Kanal D - 2012

Eğlendirme Dairesi - 2015

Geldim Gördüm Güldüm - Show TV - 2016

ROL ALDIĞI OYUNLAR

İzmir Sanat Tiyatrosu - 2002

Haydi Masallara - Aysa Prodüksiyon

Bir Varmış Bir Çokmuş

Yalnız Kadın - 2007-2010

Evde Şamata

Haletiruhiye - 2009-2010

FİLMOGRAFİSİ

Eyyvah Eyvah-2010

Eyyvah Eyvah 2-2011


Etiketler okan çabalar
Yorumlar