Anasayfa /  Magazin

Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı BaBaLa TV'ye teşekkür belgesine gelen sert tekilere AFAD'dan açıklama

AFAD, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde gösterdiği desteklerden ötürü Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı BaBaLa TV'ye teşekkür belgesi takdim etmesi, iktidar yanlısı sosyal medya kullanıcıları tarafında sert eleştiri yağmuruna tutuldu. Gelen tepkiler üzerine AFAD resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Abone ol
Abone ol 03 Kasım 2023 00:50

Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı BaBaLa TV'ye teşekkür belgesine gelen sert tekilere AFAD'dan açıklama

Kahramanmaraş ve Hatay dahil 11 ilde meydana gelen deprem felakati sonrası. Deprem bölgesindesivil girişim çabaları bulunanave o dönem başta AFAD ve Kızılay hakkında elştiriler yönelten BaBaLa TV yöneticisi Oğuzhan Uğur o dönem iktidar yanlıları tarafından eltrilimiş ve tepki gösterilmişti.

AFAD, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde gösterdiği desteklerden ötürü kurum ve kişilere teşekkür belgesi hazırlayarak görndrmişti.

AFAD, 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde gösterdiği desteklerden ötürü Oğuzhan Uğur'un Youtube kanalı BaBaLa TV'ye de teşekkür belgesi takdim etmesi, iktidar yanlısı sosyal medya kullanıcıları tarafında sert eleştiri yağmuruna tutuldu. Gelen tepkiler üzerine AFAD resmi sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Kahramanmaraş depremleri dolayısıyla gerçekleştirilen 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyasına 100 bin TL ve üzere bağış yapan 1750 bağışçının tamamına teşekkür belgesi verildiğini ifade eden AFAD tarafından yapılan açıklamada, "Bu kapsamda Babala Tv olarak adlandırılan bağışçı da 500.000 TL bağış yaptığı için teşekkür belgesi düzenlenmiştir" denildi.

Yorumlar