Anasayfa /  Foto Galeri

O ses türkiye'nin yarışmacısı'nın son halini görenler inanamadı!

O Ses Türkiye yarışmasında ünlü popçu Hadise ile düet yapan ve performansıyla adından söz ettiren Aziz Kiraz'ın son halini görenler gözlerine inanamadı.

O ses türkiye'nin yarışmacısı'nın son halini görenler inanamadı! - Sayfa 1

1997 Erzurum doğumlu Aziz Kiraz, Isabel ve It's A Man's World şarkılarını  seslendirerek gönülleri fethetmişti. 

O ses türkiye'nin yarışmacısı'nın son halini görenler inanamadı! - Sayfa 2

Hadise’nin takımına dâhil olan Aziz Kiraz, o yıl şampiyonluğu Hakan ve Gökhan'ın takımındaki Emre Sertkaya’ya kaptırdı.

O dönem Murat Boz'un haricinde üç jüri üyesinin de yarışmacıları finale kalmayı başardı. Finalistlerin birinci olabilmek adına birbirleriyle yarıştığı gecede ilk elenen Ebru Gündeş'in takımından Tankurt olmuştu.

Sonrasında yarışmaya veda eden ikinci isim Gökhan ve Hakan'ın takımından Türkan olmuştu. Finalde son ikiye Hakan-Gökhan'ın takımından Emre Sertkaya ile Hadise'nin takımından Aziz Kiraz kaldı. 

O ses türkiye'nin yarışmacısı'nın son halini görenler inanamadı! - Sayfa 3

Aziz Kiraz, O Ses Türkiye'de Isabel, Araftayım, Kafama Sıkar Giderim, Üzdünüz Beni Yıllar gibi eserleri seslendirdi. Kendisi gibi bir yarışmada keşfedilen Aleyna Tilki ile yakın arkadaş olan Aziz Kiraz, O Ses Türkiye'den önce de Kenan Doğulu'nun jüri üyesi olduğu "Ve Kazanan" adlı yarışmaya da katılmış ancak birinci olamamıştı.

O ses türkiye'nin yarışmacısı'nın son halini görenler inanamadı! - Sayfa 4

Başarılı şarkıcı Kiraz'ın son halini ses sanatçısı Onur Akay paylaştı. Kiraz'ın son halini görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi.