Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

O Kurumlara: En Az Lise Mezunu Kamu Personeli Alımı Yapılacak

Kamu’ya yerleştirilmek üzere yayınlanan 3 farklı ilan ile Atatürk üniversitesine, Tekirdağ Çorlu Belediyesine ve Uludere belediyesine kamu personel alımı yapılmaktadır. 

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2018 17:48

Alınacak kişiler hemşire, memur alımı, büro elemanı ve itfaiye şoförü olarak görevlendirilecektir. 

Belediyeler İŞKUR ilanları üzerinden yayınladıkları ilanlar ile en az ilköğretim mezunu KPSS şartı olmayan Uludere Belediyesi 10 kişi Fen işleri müdürlüğünde temizlik hizmeti ve fen işleri olarak alım yapılacaktır. 

Kamu personeli Alımı alınacak personeller ilçe merkezi ve mahallelerinde altyapı hizmetleri ve temizlik hizmetlerinde çalıştırılacaktır.Herhangi bir eğitim durumu veya KPSS şartı olmayan personel alımına 18 ile 50 yaş arası bay bayan herkes başvuru yapabilir. 

Erkek adaylar için askerlik ile ilgili ilişiğinin bulunmaması gerekmektedir. Adaylar vardiyalı çalışacak olup Beden işçisi olarak istihdam edilecektir. Başvurular şahsen Uludere Belediyesi personele yapılacaktır.

Uludere Belediyesi fen işleri müdürlüğünde Çöp kamyonu, itfaiye şoförü, Kamyon, traktör ve arasöz aracı şoförü olarak alınacaktır. Başvuru yapacak adayların en az D sınıfı ehliyet sahibi olması ayrıca SRC Belgesi sahibi olması gerekmektedir.

Sadece erkek adayların başvuru yapabileceği personel alımına eğitim ve KPSS şartı bulunmamaktadır. Başvurular son başvuru tarihi olan 17 Aralık 2018 tarihine kadar Uludere Belediyesi personele şahsen başvuru yapmak gerekmektedir.

Çorlu Belediyesi (Tekirdağ) 1 kişi daimi Büro elemanı olarak istihdam edilecektir. Personel alımına başvuru yapacak adaylar 17 Aralık 2018 tarihine kadar Çorlu Belediyesi Personele şahsen müracaat etmek gerekmektedir. 

Başvuru yapan adaylar 18 Aralık 2018 tarihinde 09:00 ile 11:00 saatleri arası görüşmeye çağrılacaktır.Atatürk Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 15 kişi Lise mezunu 15 kişi lisans mezunu olmak üzere 60 kişi Hemşire olarak istihdam edilecektir. 

Adaylar başvuru yapabilmek için belirtilen nitelik ve öğrenim şartlarını taşımalı ayrıca bunu belgelemesi gerekmektedir.Kamu Personeli Alımı başvuru yapacak olan adayların 657 sayılı Kanunun 48. Maddesinde belirtilen şartları taşıyor olması ve mezuniyetine göre lisans mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP3 puanı, meslek lisesi mezunları için 2018 KPSS (B) grubu KPSSP94 puanı bulunuyor olması gerekmektedir.

Müracaatlar 15 gün içinde mesai saati bitimine kadar Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına yapılacaktır. Devlet Memuru Alımı başvuru yapacakların https://atauni.edu.tr/dis-hekimligi-fakultesi sitesinde hazırlanan başvuru formu ve istenilen belgeler ile birlikte Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığına şahsen başvurmaları gerekmekte olup, posta veya diğer yollarla yapılacak başvurular kesinlikle geçersiz sayılacaktır.

Adaylar için iş yeri adresi Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı Atatürk Üniversitesi Kampüsü Erzurum ilidir. Başvuru yapmak için Diş Hekimliği Fakültesi web adresinden temin edilecek aşağıdaki linkten indirebilirsiniz, Diploma veya mezuniyet belgesi eğitim durumuna göre 2018 KPSS sonuç belgesi ile şahsen müracaat edilecektir.

30 Hemşire Alımı ilan metni için tıklayınız

Çorlu belediyesi ilan metni için tıklayınız

Uludere belediyesi ilan metni için tıklayınız


Yorumlar