Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Nusaybin Belediye Başkanlığı Bünyesine 55 KPSS Taban Puanı Üzerinden Memur Alımı Yapılacak

Düşük KPSS puanıyla Nusaybin Belediye Başkanlığı bünyesine zabıta memuru, bilgisayar işletmeni, psikolog, mühendisi vhki, veznedar ve memurluk kadrolara yönelik alımlar gerçekleştirilecektir. 

Abone ol
Abone ol 04 Ocak 2019 21:22

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) resmi web adresi üzerinde ilana çıkan Nusaybin Belediye Başkanlığı, ilgili kadrolara başvuru için adayların en az 55 KPSS puanı olması gerektiğini aktardı. Yayımlanan kılavuzda başvuru şartları ve diğer detaylar kamuoyuna duyuruldu.

Başvurular ve diğer detaylar

Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu zararına faaliyette yer almamış olmak, sağlık problemi bulunmamak, takım çalışmasına yatkın olmak, askerlik hizmetini tamamlamış olmak, T.C vatandaşı olmak, mesleki bilgi sahibi olmak, kendini geliştirmeye açık olmak, ifade ve muhakeme yeteneği güçlü olmak, görevini yapmasına bir engeli bulunmamak, iletişim becerileri gelişmiş olmak, görev bilinci yüksek olmak, dış görünüşüne özen göstermek, mesai saatlerine özen göstermek şeklinde aktarılmaktadır. Zabıta memuru pozisyonu için ek niteliklerin karşılanması gerekmektedir. Başvurunun yapılacağı tüm kadrolarda KPSS puan barajı 55 olarak aktarılmıştır. 

Başvuru yapacak adaylar sözlü sınava tabi tutulacaklardır. Sözlü sınav için yukarıda sayılan başvuru belgelerini, 11/01/2019 den 04/02/2019 günü saat 17.00′ a kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında), müracaatlarını yapabilirler. 

Nusaybin Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir. Zabıta memuru kadrosu için başvurular şahsen yapılacaktır.  Diğer kadrolara başvurular posta yoluyla gerçekleştirilebilmektedir. İlana yönelik tüm detaylara aşağıdaki kılavuzdan erişim sağlayabilirsiniz.

İlan kılavuzu için tıklayınız


Yorumlar