Anasayfa /  Magazin

Nur Yerlitaş koronavirüsten mi öldü? Nur Yerlitaş kimdir?

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki Nur Yerlitaş koronavirüsten mi öldü? Nur Yerlitaş kimdir? İşte Nur Yerlitaş ile ilgili tüm bilgiler...

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2020 16:15

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Peki Nur Yerlitaş koronavirüsten mi öldü? Nur Yerlitaş kimdir? İşte Nur Yerlitaş ile ilgili tüm bilgiler...

Ünlü modacı Nur Yerlitaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yerlitaş, geçtiğimiz yıl beyin ameliyatı olmuş ve zor günler geçirmişti. Yerlitaş, 64 yaşındaydı.

NUR YERLİTAŞ ÖLÜM SEBEBİ NEDİR?  

Nur Yerlitaş'ın ölüm sebebi ile ilgili henüz yakınlarından açıklama yapılamadı. 

Yerlitaş son olarak katıldığı bir televizyon programında şunları söylemişti:

İlk ameliyatı olduğumda sağ tarafta da bir kitle vardı.vardı. İlk başta gerek görmemişti doktorum. Kontrole gittim 6 ay sonra doktor baktı ‘hemen ameliyat’ dedi ve ameliyat oldum. Şimdi yeniden tedavi sürecine başladık. Çok yorgun bir hayatım oldu. İyi günlerim, kötü günlerim oldu. Baş ağrılarım vardı. Televizyon programı bitti doktora gittim teşhisi koydular. Biraz düzeleyim inşallah televizyonlara çıkacağım.

NUR YERLİTAŞ KİMDİR?

Nur Yerlitaş, 11 Ağustos 1955’te İstanbul’un Vefa semtinde doğdu. Anne tarafından Arap, baba tarafından Laz asıllıdır. Kariyerine İtalya’dan getirdiği aksesuarları satarak başladı. Daha sonraki yıllarda kendi butiğini açtı ve tasarım işine girdi. Nur Yerlitaş 27 Nisan 2020'de hayata gözlerini yumdu.

 

YER ALDIĞI PROGRAMLAR

Bak Kim Dans Ediyor (2007)
Yemekteyiz (2010)
Bugün Ne Giysem (2011)
Bu Tarz Benim (2014)
İşte Benim Stilim (2015-2017)
Maral: En Güzel Hikâyem (2015) – 9. bölüm
“Türkan” – Demet Akalın (2011)
“Karagözlüm” – Serkan Kaya

Yorumlar