Anasayfa /  Foto Galeri

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Nisan 2022  tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu Yeni Ay zamanında hem fiziksel hem de zihinsel olarak oldukça dikkat çekici olacaksınız. Atacağınız adımlar, hayatınızın genelini etkileyecek tarzda olabilir. Yeni başlangıçlarla ilgili fikirlerinizle dikkat çekeceksiniz. Özel hayatınızla ilgili sorumluluk almaya, kontrolü ele geçirmeye, özel hayatınızı belki de düzenleme ve disipline etmek için uygun destekler altında olacaksınız.

Yeni Ay sizin burcunuzda gerçekleşiyor. Bu da demek oluyor ki kendinizle ilgili kararlar alabilir, fiziksel görünüşünüzü değiştirmek isteyebilirsiniz. Ayrıca ilişkilerinizi de gözden geçirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerinizle ilgili ani kararlar almaktan kaçınınız. Önümüzdeki iki haftalık süreçte finansal konular gündeminde olabilir, yeni kazanç yolları arayabilirsin. Rekabet ve çatışmalara açıksın. Fevri davranışlar sergilemekten ve inatçı tavırlardan kaçınmalısın.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde sizleri bir parça inzivaya çekilmenize neden olabilecek, ilişkilerde minik kaprisler ve sorunlar gündeme gelebilir. İlişkiler daha çok platonik düzeyde kalabilir veya bir ilişki içinde iken bile yalnızlık ve sevgisizlik hissedebilirsiniz. Kendinizi sevdiğiniz bir şey için adayabilirsiniz bu süreçte. Mutluluk ve keyif ancak sessiz, sakin, yalnız kaldığınızda daha çok gelecektir size.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında Boğa burcunda seyahat edecek. Maddi konular ön plana çıkıyor. Gelirlerindeki istikrar bu dönemde çok önem kazanabilir. Kaynaklarını dikkatle gözden geçirebilir, kazanç sağlayacak projelerde emin adımlarla ilerlemek adına ağır hareket etmeyi tercih edebilirsin; ancak gelecek fırsatları kaçırmamaya dikkat etmelisin. Finansal güvencenin değerini anlarken sahip olduklarını değiştirmemek için inat edebilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Birliktelikler, ortaklıklar, evlilik ve bu kişilerin sağlığı, eşinizin, partnerinizin veya ortağınızın hayatındaki önemli başlangıçlar, anlaşmalar, sözleşmeler bu Dolunay’ın ana konusu içinde yer alacaktır. Bu konularla ilgili hayatınızda yeni enerjiler, yeni başlangıçlar söz konusu olacaktır. Bazılarınız evlilik yolunda adımlar atabilirsiniz, bazılarınız önemli bir iş anlaşması imzalayabilir, ortaklık gerektiren işlere soyunabilirsiniz. Bu işler biraz daha dijital ortamlarda olabilir.

20 Nisan’da Güneş Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Önümüzdeki bir aylık süreçte finansal kaynakların ve değere olan bakış açın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Para kazanmak ve mali istikrarını korumak senin için önem kazanacak. Yeni bir gelir kapısı elde etmek için çaba sarf etmek isteyebilir, halihazırda akışta olan parayı biriktirmek isteyebilirsin. Diğer yandan kazançlarının devamlılığı ile ilgili seni huzursuz edecek koşullar gelişebilir. Kendine verdiğin değeri fark ederken hayatta sana daha çok keyif veren, huzurlu ve sakin hissettiren şeylere yönelebilirsin.

Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Nisan 2022 Aylık Burç Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

Bu Yeni Ay zamanında hayatınızda gelişen olaylar kontrolünüzün dışında gerçekleşebilir ki bu özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konular olabilir. Sizden gizlenen birtakım bilgiler, arkanızdan dönen bazı dedikodular gün ışığına çıkabilir. Size set veya engel olunan koşullarla ilgili farkındalığınız artabilir.

Kendinizle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Bir hastalığınız varsa bunun tedavisine başlayabilirsiniz. İç dünyanızda yüzleşmeniz gereken içsel sorunlarınızla yüzleşebilirsiniz. Maneviyat konularına merakınız artabilir ve bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Önümüzdeki iki haftalık süreçte özgüvenini zedeleyen ve seni huzursuz eden düşüncelerle yüzleşebilir ve bu konuların üstesinden gelebilirsin. Bu Yeniay, bilinçaltındaki konuları su yüzüne çıkarabilir.

5 Nisan tarihinde Venüs Balık burcuna geçiyor. Bu dönemde sizleri daha sosyal, arkadaşlarınızdan, dostlarınızdan güzel destekler ve yararlar görmenize yardımcı olacaktır. Daha çok sosyalleşecek, gezecek, tozacak dinlenme fırsatı pek bulamayabileceksiniz. Sosyalleştiğiniz, dostlarınızla beraber vakit geçirdiğiniz sürece kendinizi iyi ve keyifli hissedebileceksiniz. Eğer yalnızsanız gerçekten de katılacağınız kalabalık aktivitelerde romantik yakınlaşmalar söz konusu olabilir.

Merkür 11 Nisan – 29 Nisan tarihleri arasında sizin burcunuzda seyahat edecek. Kişisel konular ön plana çıkıyor. Dış dünyayla olan iletişimin ağır; ancak uyumlu ve yumuşak olabilir. Evinin, kariyerinin ve ilişkilerinin değerini her zamankinden daha çok düşünmeye başlayabilir ve hayatının genel dinamiklerini yeniden düzenlemek isteyebilirsin. Kendine daha çok vakit ayırarak güvende hissettirecek girişimlerde bulunabilir, keyif alacağın aktivitelere öncelik verebilirsin.

16 Nisan’da Terazi burcunda Dolunay gerçekleşiyor. Çalıştığınız iş yerinin yeri veya kurumsal yapısında bir takım değişiklikler meydana gelebilir, bazı görev değişimlerinden pek hoşlanmayabilirsiniz. İş yükünüz artabilir, yeni bir takım projeler işler için görevlendirilebilirsiniz ve bunları evden de yürütmeniz gerekebilir. Daha çok çalışacağınız ama çok fazla da takdir göremeyeceğiniz bir süreç olacak bu. Yine sağlıkla ilgili konularda destekleyici etkiler altında olacaksınız.

20 Nisan’da Güneş sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Güneşin desteğini arkanıza alıyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık süreçte genel hayat dinamiklerin ve sağlığın ön plana çıkacak gibi görünüyor. Dış dünyaya kendini sergilerken keyifli ve huzurlu görünebilir, sağlığındaki istikrarı sürdürebilmek için güvenlik önlemlerini artırabilirsin. Gerek kariyer hayatında gerek ikili ilişkilerinde gerekse ev hayatında huzurlu ve sakin tavırlarınla dikkat çekebilirsin. Alışkanlıklarını bırakmaya zorlayan koşullar hissedebilirsin.