Anasayfa /  Foto Galeri

Nihat Hatipoğlu sorulan bu soru karşısında şaşkına döndü! Bu soruyu sorup akşam eve döneceksiniz

Ramazan ayının başlamasıyla ATV ekranlarında “Dosta Doğru” programıyla geri dönen Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, her gün konuklarıyla birlikte seyircilerden gelen soruları yanıtlıyor. Kendisine gelen soruları yanıtlayan Hatipoğlu, bir soru karşısında şaşkına döndü. İşte o soru...

Nihat Hatipoğlu sorulan bu soru karşısında şaşkına döndü! Bu soruyu sorup akşam eve döneceksiniz - Sayfa 1

ATV ekranlarında yer alan Dosta doğru programını sunan Nihat Hatipoğlu kendisine sorulan soru karşısında şaşkına uğradı.

Nihat Hatipoğlu sorulan bu soru karşısında şaşkına döndü! Bu soruyu sorup akşam eve döneceksiniz - Sayfa 2

Programda seyircilere söz hakkı vererek merak edilenleri yanıtlayan Hatipoğluna bir seyirci,  "Eşimi otele yollasam, kayınvalidemi alsam günah olur mu?" şeklinde bir soru sordu.

Nihat Hatipoğlu sorulan bu soru karşısında şaşkına döndü! Bu soruyu sorup akşam eve döneceksiniz - Sayfa 3

Ardından "Benim eşimle kayınvalidem sürekli kavga ediyorlar. Bu son zamanda bu kavgayı biraz fazla azıttılar. Benim kayınvalidemle hiç bir problemim yok. Kayınvalidem bir aylığına yanıma gelmek istiyor ama eşim müsaade etmiyor. Bu bir ay sürede eşimi otele yollasam, kayınvalidemi alsam günah olur mu?"

Nihat Hatipoğlu sorulan bu soru karşısında şaşkına döndü! Bu soruyu sorup akşam eve döneceksiniz - Sayfa 4

Soru karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Hatipoğlu, "Adamı bir ay otele gönderebiliyorsan sizden korkmak lazım. Her hanım bunu yapamaz.