Anasayfa /  Foto Galeri

Netflix Türkiye'nin Mart programı belli oldu

Film ve dizi izleme platformu Netflix'te Mart'ta neler izleyeceğiz? Yeni açıklanan programda pek çok yeni yapım var. Hazal Kaya'nın başrolünde yer aldığı Pera Palas'ta Gece Yarısı gelecek ay izleyicilerle buluşacak. Pera Palas, Kulüp ve Bir Başkadır gibi yerli Netflix projelerinin başarısını tekrarlamayı hedefliyor. İşte Netflix'in 2022 Mart programı...

Netflix Türkiye'nin Mart programı belli oldu - Sayfa 1

Film ve dizi izlemek için birçok kişinin öncelikli tercihi olan dijital platform Netflix Türkiye'nin, Mart 2022 programında her zamanki gibi değişik ülkelerden, çok çeşitli türlerde, dizi, mini dizi ve filmler yer alıyor.

İşte Netflix'te mart ayında izlenebilecek dizi ve filmlerin listesi...

Netflix Türkiye'nin Mart programı belli oldu - Sayfa 2

En Soğuk Düşman

(2 Mart)

1909'daki kutup keşif gezisinin gerçek öyküsünden uyarlanan "En Soğuk Düşman", Grönland'ın uçsuz bucaksız topraklarında kayıp bir haritayı arayan iki kâşifin hayatta kalma savaşını konu alıyor.

Netflix Türkiye'nin Mart programı belli oldu - Sayfa 3

Pera Palas'ta Gece Yarısı

(3 Mart)

Dizi, Hazal Kaya'nın canlandırdığı Esra adlı gazetecinin, hakkında yazı yazmak için gittiği, 19. yüzyılın sonlarından günümüze kadar Mustafa Kemal Atatürk, Agatha Christie, Alfred Hithcock, Kraliçe II. Elizabeth, Greta Garbo, Zsa Zsa Gabor, Şah Rıza Pehlevi ve birçok oyuncu, yönetmen, siyasetçi, yazarı ağırlayan Beyoğlu'nun ünlü oteli Pera Palas'ta konaklaması sırasında otelin odalarından birinin 1919 yılına açılan bir kapı olduğunu keşfetmesiyle kendisini Mustafa Kemal Atatürk’e karşı düzenlenen bir komployu önlemeye çalışırken bulmasını konu ediniyor.

Netflix Türkiye'nin Mart programı belli oldu - Sayfa 4

He-Man ve Kâinatın Hâkimleri

(3 Mart)

Gölgelerin Gücü'nü keşfeden genç prens Adam ve kahramanlardan oluşan ekibi, Eternia'yı korumak için ellerinden geleni yaparlar.