Anasayfa /  Medya

Netflix Terzi dizisi 3. sezon tarihi belli mi?Terzi 3. sezon ne zaman?

Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül ve Salih Bademci'nin başrollerini paylaştığı Netflix dizisi Terzi, dizisi 3. sezon var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Terzi dizisinin ikinci sezonu izleyicisiyle buluştu. Peki, Terzi 3. sezon var mı, ne zaman gelecek? Netflix Terzi dizisi 3. sezon tarihi belli mi?

Abone ol
Abone ol 01 Ağustos 2023 14:09

Netflix'te yayınlanan Terzi dizisi, 2. sezonuyla izleyicileri meraklandırmaya ve dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk sezonda yaşanan olayların ve karakterlerin sırlarının daha da karmaşık hale geldiği 2. sezon, heyecan verici bir başlangıç yapmıştır. İzleyiciler, yeni sezonda Dimitri ve Esvet'in evliliğinin, Peyami'nin yaşadığı acının ve öfkenin yanı sıra Cemre'nin hayatına girişinin nasıl etkiler yaratacağını merakla bekliyor.

Terzi 3. sezon araştırmaları dizinin yeni sezonunun yayınlanmasıyla beraber hız kazandı. Netflix'in Türk yapımı dizisi Terzi'nin 2. Sezon bölümlerini yayınladı. Dizi severlerin gündeminde Terzi'nin 3. sezonu yer aldı. İşte Netflix Terzi dizisi 3. sezona ilişkin detaylar..


Terzi 3. sezon ne zaman?

Terzi 3. sezonu için henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Terzi dizisinin konusu nedir?

Eşsiz yeteneği büyükbabasından miras kalan başarılı terzi Peyami, büyükbabasının ölümünden sonra mesleği gibi sırrını da devralıyor. Peyami, herkesten sır gibi sakladıkları, akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstleniyor.


Bu sırada en iyi dostunun müstakbel eşi için gelinlik dikmeye başlıyor. Ünlü terzi Peyami'nin hayatı, yakın dostu Dimitrinin müstakbel eşi Esvet'in hayatına ansızın girmesiyle değişiyor. Çünkü Esvet istismar edildiği ilişkisinden kaçmanın yollarını arıyor...

Terzi dizisinin oyuncuları

Çağatay Ulusoy - Peyami Dokumacı

Şifanur Gül - Esvet

Salih Bademci - Dimitri

Olgun Şimşek - Mustafa Dokumacı

Berrak Tüzünataç - Cemre

Engin Şenkan

Evrim Alasya

Ece Sükan - Suzi

Vedat Erincin

Celile Toyon

Lilâ Gürmen

 

Yorumlar