Anasayfa /  Medya /  Dizi

Netflix mini dizisi 3 Cisim Problemi’nden özel bir video

Game of Thrones’un yaratıcılarının, Liu Cixin’in aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı 3 Cisim Problemi’nden özel bir video yayınlandı. Yıldız isimleri bir araya getiren dizide 1960’lı yıllarda alınan önemli bir karar, yankılarını uzayı ve zamanı aşarak günümüze ulaştırıyor.

Abone ol
Abone ol 12 Kasım 2023 04:52

NETFLIX, DAVID BENIOFF VE D.B. WEISS’IN İMZASINI TAŞIYAN 

3 CİSİM PROBLEMİ’NDEN ÖZEL BİR VİDEO PAYLAŞTI

Game of Thrones’un yaratıcılarının, Liu Cixin’in aynı isimli roman üçlemesinden uyarladığı 3 Cisim Problemi’nden özel bir video yayınlandı. Yıldız isimleri bir araya getiren dizide 1960’lı yıllarda alınan önemli bir karar, yankılarını uzayı ve zamanı aşarak günümüze ulaştırıyor. 

8 bölümden oluşan 3 Cisim Problemi’nin yönetmenliğini 2021 yılında Oscar’a aday olan Derek Tsang üstlenirken oyuncu kadrosunda Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer ve Eve Ridley gibi isimler yer alıyor.

İnsanlığın doğanın kanunlarını altüst eden büyük bir tehdit ile burun buruna gelmesi sonucu güçlerini birleştiren bir grup bilim insanını merkezine alan dizi, 21 Mart 2024’te tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak. 

3 Cisim Problemi Hakkında:

1960'larda Çin'de yaşayan genç bir kadının aldığı önemli bir karar, uzay ve zamanı aşarak günümüzde yaşayan bir grup bilim insanında yankı bulur. Doğa kanunları gözlerinin önünde altüst olmaya başlayınca, birbirine sıkı sıkıya bağlı bir grup seçkin bilim insanından oluşan bu ekip güçlerini insanlık tarihinin en büyük tehdidine karşı koymak üzere korkusuz bir dedektif ile birleştirir.

3 Cisim Problemi Yönetmen: Derek Tsang

3 Cisim Problemi Senaristler: David Benioff, D.B. Weiss, Alexander Woo

3 Cisim Problemi Oyuncular: 

Jovan Adepo, John Bradley, Liam Cunningham, Eiza González, Jess Hong, Marlo Kelly, Alex Sharp, Sea Shimooka, Zine Tseng, Saamer Usmani, Benedict Wong, Jonathan Pryce, Rosalind Chao, Ben Schnetzer, Eve Ridley
 

3 Cisim Problemi Yapımcılar: 

David Benioff, D.B. Weiss, Alexander Woo, Bernadette Caulfield, Rian Johnson, Ram Bergman, Nena Rodrigue, Lin Qi, Zhao Jilong, Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Rosamund Pike, Robie Uniacke 

3 Cisim Problemi Dizisinden yayınlanan özel videosu

Yorumlar