Anasayfa /  Foto Galeri

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı!

‘Ne Gemiler Yaktım” dün akşam yayınlanan sürükleyici bölümüyle büyük beğeni topladı. İki annenin hayat mücadelesinin yüreklere dokunan hikayesini konu alan dizinin üçüncü bölümüne; maddi sıkıntı yaşayan Yasemin’in, Rutkay’ın yasadışı kuryelik teklifini kabul etmesi ve hem kendisini hem de kızını kurtarmak isteyen Fidan’ın, özgürlüğün kıyısından döndüğü anlar damga vurdu.

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı! - Sayfa 1

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım’ın dizisi ‘Ne Gemiler Yaktım” dün akşam yayınlanan sürükleyici bölümüyle büyük beğeni topladı. İki annenin hayat mücadelesinin yüreklere dokunan hikayesini konu alan dizinin üçüncü bölümüne; maddi sıkıntı yaşayan Yasemin’in, Rutkay’ın yasadışı kuryelik teklifini kabul etmesi ve hem kendisini hem de kızını kurtarmak isteyen Fidan’ın, özgürlüğün kıyısından döndüğü anlar damga vurdu. Pazartesi gecesi #NeGemilerYaktım etiketi X’in TT listesinde yaklaşık 4 saat boyunca yer aldı. Sosyal medyada gündem olan dizi, Rutkay etiketi ile yaklaşık 3 saat, Yasemin ve Fidan etiketleri ile de yaklaşık 3 saat TT listesinde yer aldı.

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı! - Sayfa 2

Altan Dönmez’in yönetmenliğini üstlendiği, hikayesi ve senaryosu Banu Kiremitçi Bozkurt’a ait olan ‘Ne Gemiler Yaktım’ın başrollerinde Deniz Baysal, Devrim Özkan, Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendil yer alırken dizide bu isimlere Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat eşlik ediyor.

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı! - Sayfa 3

KÖŞEYE SIKIŞAN YASEMİN, RUTKAY’IN YASA DIŞI KURYELİK TEKLİFİNİ KABUL ETTİ! FİDAN, RUTKAY’IN ELİNDEN KURTULAMADI!

NE GEMİLER YAKTIM YAYINLANAN BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yayınlanan bölümde; herşeyi kızı için göze alan Fidan, konağa geri dönmek zorunda kaldı.Fidan’ı çok farklı bir şekilde karşılayan Rutkay’ın kızına ve ona hazırladığı sürprizler Fidan’ı şaşırttı.Rutkay’ın tehdidiyle Fidan’ın geri dönmesine göz yummak zorunda kalan Yasemin ise Rutkay’ın şantajıyla karşılaştı. Rutkay, Yasemin’den; görüntüleri silme karşılığında, yurtdışına tarihi bir madalyon çıkartmasını isteyerek şantaj yaptı. Bu teklifi kabul etmeyen Yasemin, Fidan’ın yanına gizlice giderek onu kurtaracak planını anlattı. Rutkay ise Fidan’a Yasemin’in para istediği için eve geldiğini söyleyerek iki anne arasındaki bağı koparmaya çalıştı. Bu sırada kuzeni Halil’i aramaya devam eden Toprak aynı zamanda Rutkay’ın kuryesi olan Erkan’ın peşine düştü. Sorguya alınan Erkan, Rutkay’a çalıştığını itiraf etti. Heyecan dolu bölümde Emniyet Müdürünün; Toprak’a, Erkan’ın yalan soylediğini ve Rutkay’ın peşine düşmeyeceklerinin emrini verdikten sonra Rutkay’ın adamı Bülent’i araması dikkat çekti.

Ne Gemiler Yaktım'da köşeye sıkışan Yasemin ve Fidan, Rutkay’ın elinden kurtulamadı! - Sayfa 4

Rutkay, Cemiyet davetine ilk kez annesi Neriman yerine Fidan’la gitti. Daveti öğrenen Toprak da Rutkay’la konuşmak için geceye katıldı. Toprak , katıldığı davette polis kimliğiyle Rutkay’ı tarihi eser kaçakçılığı yapmakla suçladı. Fidan’ı da alan Rutkay, daveti terk ederek Bülent’e, Erkan’ın ölüm emrini verdi. Davet sonrası eve dönen Fidan, Yasemin’in planını devreye sokarak hasta numarası yaptı. Fakat kızı hasta olduğu için Yasemin’in konağa gelememesi Fidan’ı hayal kırıklığına uğrattı.