Anasayfa /  Popüler  /  Kim kimdir

Nazar Nur Kaya kimdir? Kaç yaşında ve neden öldü?

O Ses Çocuklar yarışmasında Şahin Kendirci ile aynı sezon yarışan Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Bu acı olay sonrası Nazar Nur Kaya hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Nazar Nur Kaya kimdir?

Abone ol
Abone ol 30 Ekim 2018 16:50

O Ses Çocuklar yarışmasında Şahin Kendirci ile aynı sezon yarışan Nazar Nur Kaya hayatını kaybetti. Bu acı olay sonrası Nazar Nur Kaya hakkındaki bilgiler araştırılmaya başlandı. Nazar Nur Kaya kimdir?

Nazar Nur Kaya kimdir? Neden öldü? Son dakika yürek yakan bir haber geldi... İşte detaylar. Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci, O Ses Çocuklar yarışmasındaki arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini Instagram hesabından duyurdu.

Şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alınmıştı.

"BU SABAH CANIM ÇOK YANIYOR"

O Ses Çocuklar yarışmasıyla tanınan ardından Müslüm filmiyle büyük ses getiren Şahin Kendirci, arkadaşı Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini "Bu sabah canım çok yanıyor. Yarışmadan arkadaşım ve can kardeşim Nazarımız bir hastane ihmali yüzünden kaybettik. Nur içinde uyu melek kız" paylaşımıyla duyurdu.

NAZAR NUR KAYA KİMDİR

Nazar Nur Kaya 2014 yılının Temmuz ayında TV8 ekranlarında yayınlanan O Ses Türkiye Çocuklar'da yarışmıştı. Nazar Nur, sesiyle tüm jüri üyelerini kendine döndürmeyi başarmıştı. Kaya, Sibel Can'ın seslendirdiği Padişah şarkısıyla popüler olmuştu. Murat Boz ile aynı sahneyi paylaşmıştı.

NAZAR NUR KAYA NEDEN ÖLDÜ

O Ses Çocuklar’ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede hemşirenin yaptığı yanlış iğne nedeniyle damarlarının zarar görmesiyle yoğun bakıma alındı. Konuyla ilgili açıklama yapan Nazar’ın ablası, “Nazar bizim evin en küçüğü ona birşey olursa asla yaşayamayız. Mide bulantıyla gittiğimiz hastanede bana kardeşimi resmen ödemli olduğu nedeniyle şişmiş ve tanınmaz hale gelmiş. Uyandırılmaya çalışılmış ama tepki vermiyor” dedi.




Yorumlar