Anasayfa /  Politika

Naci Görür'de İstanbul belediye başkan adaylığı açıklamsı

Yer Bilimci ve Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, kendisine bir partiden İstanbul Belediye Başkan Adaylığı için teklif gittiği iddialarına yanıt verdi.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2023 00:19

Yer Bilimci ve bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, kendisine bir partiden İstanbul belediye başkan adaylığı için teklif gittiği iddialarına sosyal medya hesabından cevap verdi. 

"BEN BİR BİLİM ADAMIYIM"

Naci Görür, sosyal medya hesabından :

"Sevgili arkadaşlar, beni tanıyorsunuz ama yine de sizlerle paylaşmak istiyorum: Şu anda bir çok basın mensubu arayarak bir partinin İstanbul’a Belediye Başkan adayı olarak gösterileceğimi söyleyerek doğruluğunu teyid ettirmek istiyorlar. Doğru olan şu. Ben bir bilim adamıyım, öyle de kalmak istiyorum. Hayatımı halkımı deprem konusunda aydınlatmaya, farkındalık yaratmaya ve deprem kültürü oluşturmaya adadım. Deprem siyaset üstü bir konudur. İnsanlarımızı göçük altından AKP, MHP, CHP diye çıkartmıyoruz. Siyasetçi olursam herkese sesimi duyramam. Ama şu kesin, hangi parti deprem hakkında hasbel kader bilgime ihtiyaç duyarsa bilim adamı olarak hepsinin emrinde olurum, sevgiyle." ifadelerini kullandı. 

 

Etiketler naci görür
Yorumlar