Anasayfa /  Foto Galeri

Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke gösterdi!

3 yaşındaki Yörük kızı Müslüme Yağal, Mersin'in Gülnar ilçesinde kaybolduktan 10 gün sonra, evinden 7 kilometre uzakta cansız bir şekilde bulunmuştu. Küçük kız Müslüme Yağal'ın ölümü sonrası ortaya çıkan gerçekler ise mide bulandıran türden oldu. Son dakika olarak gündeme düşen ayrıntılarda tutuklanan Müslüme Yağal'ın dedesi Hasan Yağal'ın öz babası olduğu ortaya çıkmıştı.SABAH Gazetesi'nin ulaştığı DNA sonuçları sonrası sosyal medyada infial yaratan skandal olaya ünlü isimler de sessiz kalmadı.

Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke gösterdi! - Sayfa 1

Mersin Gülnar'da kaybolduktan 10 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüyle ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Olayla ilgili tutuklanan dede Hasan Yağal'ın gelini Selvi Yağal'a tecavüz ettiği anlaşıldı.

Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke gösterdi! - Sayfa 2

Dedenin aynı zamanda aile içinden de birçok kişiye cinsel istismarda bulunduğu belirlendi. Öte yandan yapılan DNA incelemelerinde Yağal'ın Müslüme'nin ablasının da babası olduğu belirlendi. Diğer taraftan yapılan ilk analizde dede ile DNA uyumu belirlenen Müslüme'nin ileri tetkikler için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke gösterdi! - Sayfa 3

MÜSLÜME'NİN CANSIZ BEDENİNE 10 GÜN SONRA ULAŞILDI

10. günde olay yerinden yaklaşık 7 kilometre uzaklıkta, Müslüme'nin cansız bedenine ulaşımıştı.. Müslüme'nin yakınları, acı haberin ardından gözyaşlarına boğulmuştu.

Müslüme'nin babası çıkan Hasan Yağal'a ünlü isimler öfke gösterdi! - Sayfa 4

EKİPLERİ TERSE YÖNLENDİRDİLER İDDİASI

Ailenin arama kurtarma ekiplerini ters yöne yönlendiği belirlenmiş bu durum tepkilere sebep olmuştu. Annesi Selvi Yağal'ın ceset bulunduktan sonra yaptığı duyarsız açıklamaları dikkat çekmişti.