Anasayfa /  Foto Galeri

Murat Dalkılıç'ın podyum pozları şaşırttı

Şarkıcı Murat Dalkılıç, tasarımcı Emre Erdemoğlu'nun Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamındaki 2020-2021 Sonbahar-Kış koleksiyonunun tanıtımında yer aldı.

Murat Dalkılıç'ın podyum pozları şaşırttı - Sayfa 1

Tasarımcı Emre Erdemoğlu, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul kapsamında 2020-2021 Sonbahar-Kış koleksiyonunda "Beni Bağrına Bas" temalı koleksiyonunu tanıttı. Tasarımcı, erkek koleksiyonunu tanıttığı defilesinin sürprizi ise tasarımcının uzun zamandır sahne kostümlerini tasarladığı Murat Dalkılıç oldu.

Murat Dalkılıç'ın podyum pozları şaşırttı - Sayfa 2

Emre Erdemoğlu defilesinde podyumda yürüyen Murat Dalkılıç, 70’lerden ilham alınarak hazırlanan koleksiyondan mavi tonlarında kısa kolu üzerine ikinci bir uzun kolu olan gök mavisi bir takım ile podyuma çıktı. Ünlü şarkıcı defile finalinde de tasarımcı Emre Erdemoğlu ile birlikte selama çıktı.

Murat Dalkılıç'ın podyum pozları şaşırttı - Sayfa 3

Ege İhracatçı Birlikleri Moda Tasarım Yarışması'nda kazandığı ödül sonrasında Moda dünyasında basamakları çok hızlı tırmanan Tasarımcı Emre Erdemoğlu, koleksiyonuyla ilgili olarak “İnsan ilişkilerinin günümüzde geldiği son noktayı protest bir anlatımla ifade etmeye çalıştım koleksiyonumda. Duygunun, hissiyatın azaldığı bir dünyayı kabul etmeyip birbirimize daha sıkı sarılmamız gerektiğini farklı bir dille anlattım.” diyor.

Murat Dalkılıç'ın podyum pozları şaşırttı - Sayfa 4

Murat Dalkılıç'ın ilginç stili sosyal medyada da dikkatleri üzerine çekti.