Anasayfa /  Foto Galeri

Murat Cemcire kanser şoku! Zor günler geçiriyor

Ahmet Kural ile çektiği komedi film ve dizileri ile adından söz ettiren Murat Cemcir, annesinin hastalığı yüzünden zor günler geçiriyor.

Murat Cemcire kanser şoku! Zor günler geçiriyor - Sayfa 1

Ünlü oyuncu Murat Cemcir, Covid-19 salgınıyla mücadele ettiğimiz bu günlerde annesine destek olmak için İstanbul-Tokat arasında adeta mekik dokuyor. 

Murat Cemcire kanser şoku! Zor günler geçiriyor - Sayfa 2

Geçtiğimiz mayıs ayında annesine kemik kanseri teşhisi konulan ünlü oyuncu, vaktinin büyük bölümünü ailesiyle geçiriyor. 

Murat Cemcire kanser şoku! Zor günler geçiriyor - Sayfa 3

Tokat'ta yaşayan ailesini bir an olsun yalnız bırakmayan Murat Cemcir, sadece önemli işleri için İstanbul'a geliyor.  

Murat Cemcire kanser şoku! Zor günler geçiriyor - Sayfa 4

MURAT CEMCİR KİMDİR?

Takva ve Yeraltı gibi filmlerde yardımcı rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir ile dikkat çekmiştir. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. Oyunculuğunu oynadığı karakterlerle geliştirmektedir. Gürcüceyi iyi derecede konuşabilen oyuncu, at biniciliği ile ilgilenmektedir. 2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi", Düğün Dernek filmleri ve İşler Güçlerde Ahmet Kural ile başrol oynamıştır. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur. 2013 yılının sonunda Düğün Dernek filminde Çetin karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır. Cemcir, 2014 yılı itibari ile Kardeş Payı dizisinde başrolde oynamaktadır.