Anasayfa /  Güncel

Murat Başoğlu tutuklandı mı?

Eski eşinin yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan sunucu Murat Başoğlu tutuklandı mı, serbest mi bırakıldı? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 31 Ekim 2018 16:42

Eski eşi Hande Bermek'i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alınan Murat Başoğlu tutuklandı mı, serbest mi bırakıldı?

 İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde sorgusu tamlanan Başoğlu adliyeye sevk edildi. Başoğlu, jandarma karakolundaki işlemleri sonrası sevk edildiği adliyede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Murat Başoğlu’nun ifadesinin ardından tutuklanıp tutuklanmayacağı merak konusu. Murat Başoğlu'nun geçen yaz bir teknede yeğeni Burcu Başoğluile skandal görüntüleri ortaya çıkmış, aylarca konuşulmuştu. Murat Başoğlu ile eşi Hande Bermek Başoğlu, geçen yıl eylül ayında Kuşadası Adliyesi’nde, mal paylaşım protokolü imzalayıp, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

Murat Başoğlu Kimdir

Murat Başoğlu,1968 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen İzmirli olan Murat Başoğlu, Sabah Şekerleri adlı televizyon programıyla adını duyurdu.

Çeşitli programlarda üstlendiği sunuculuğun yanı sıra oyunculuk ve mankenlik de yaptı. 2011 yılında Huysuz Virjin olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu ile "Benzemez Kimse Sana" programının sunuculuğunu gerçekleştirdi, 3 sezon boyunca süren bu programa esprileriyle damga vurdu.

2014 yapımı Patron Mutlu Son İstiyor filminde Tolga Çevik, Ezgi Mola ve Erkan Can gibi isimlerle çalıştı. En son Çilek Kokusu dizisinin kadrosunda yer alan Murat Başoğlu, bu dizide Sinan karakterine hayat verdi. 2003’te hayatını işadamı Ayhan Bermek'in kızı Hande Bermek ile birleştiren Murat Başoğlu'nun bu evlilikten Can adında bir erkek çocuğuna sahiptir.


Yorumlar