Anasayfa /  Foto Galeri

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipağaoğlu yaşıyor iddiası! Mezarı açılacak mı?

Türkiye'yi kahreden Münevver Karabulut cinayetiyle ilgili yıllar sonra yeni gelişmeler yaşanıyor. Münevver Karabulut'un acılı babası Cem Garipoğlu'nun intihar etmiş olduğunu inanmadığını söyledi. Acılı baba sözlerine Ya öldürüldü ya kaçırıldı. Bayramdan sonra mezarının açılmasını talep edeceğim." diye konuştu. İşte haberin detayları...

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipağaoğlu yaşıyor iddiası! Mezarı açılacak mı? - Sayfa 1

Cem Garipoğlu tarafından 3 Mart 2009'da vahşice öldürülen Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut,  Garipoğlu'nun intiharıyla ilgili şüphesini dile getirerek mezarının açılmasını istedi. Haberlerin ardından aile avukatı Rezan Epözdemir de açıklamalarda bulundu.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipağaoğlu yaşıyor iddiası! Mezarı açılacak mı? - Sayfa 2

Türkiye'yi sarsan ve çok konuşulan Münevver Karabulut cinayeti 3 Mart 2009'da Cem Garipoğlu tarafından gerçekleştirildi. Cem Garipoğlu, Münevver Karabulut'un cesedini testereyle parçalara ayırarak bir bavul ve gitar çantası içinde Etiler'deki çöp konteynerine attı. Cinayetten sonra 197 gün kaçmayı başardı.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipağaoğlu yaşıyor iddiası! Mezarı açılacak mı? - Sayfa 3

Teslim olduktan sonra da yargılandığı Bakırköy 4. Ağır Ceza Mahkemesi, 18 Kasım 2011'de 18 yaşından küçük olduğu için Cem Garipoğlu'nu en ağır ceza olan 24 yıl hapisle cezalandırdı. Silivri 5 Nolu Cezaevinde üç kişilik koğuşta tek başına kalıyordu. 10 Ekim sabahı sayıma gelen gardiyanlar Cem Garipoğlu'nun cansız bedenini buldular. Başına poşet geçirerek, çamaşır ipiyle kendisini boğarak, intihar ettiği kaydedildi.

Münevver Karabulut'un katili Cem Garipağaoğlu yaşıyor iddiası! Mezarı açılacak mı? - Sayfa 4

"İNTİHAR ETTİĞİNE İNANMIYORUM"

Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, katil Cem Garipoğlu'nun intihar etmesinden sonra tam 8 yıldır kalbinde taşıdığı dinmeyen şüphesini anlattı. Süreyya Karabulut, "8 yıldır kabusun içindeyim. O celladın cesedini görseydim belki ikna olurdum. Ama cesedini göstermediler. İntihar ettiğine inanmıyorum. Ya öldürüldü ya kaçırıldı. Mezarının açılmasını talep edeceğim. Yoksa bu kabus bitmeyecek" dedi.