Anasayfa /  Foto Galeri

Muharrem Matemi lokmasına ortak olan İmamoğlu: Ahlaklı bir biçimde süreç yönetmeyi devam ettireceğiz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte, Alevi vatandaşların Muharrem matemi lokmasına ortak oldu. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu '' İstanbul'umuza ve memleketimize zarar veren akıllardan, Allah, memleketimizi ve milletimizi korusun” dedi.

Muharrem Matemi lokmasına ortak olan İmamoğlu: Ahlaklı bir biçimde süreç yönetmeyi devam ettireceğiz - Sayfa 1

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ile birlikte, Alevi vatandaşların Muharrem matemi lokmasına ortak oldu.

Muharrem Matemi lokmasına ortak olan İmamoğlu: Ahlaklı bir biçimde süreç yönetmeyi devam ettireceğiz - Sayfa 2

Cemevlerinin Alevilerin ibadethanesi olduğuna vurgu yapan İmamoğlu, “Hem Rıza Başkanımız kendi ilçesinde hem biz İstanbul ölçeğinde, elimizden geleni, terimizin son damlasına kadar, ahlaklı bir biçimde, size mahcup olmadan, toplumun içerisinde konuşulacakları toplumun içerisinde, aile içerisinde konuşacakları aile içerisinde konuşarak, ahlaklı bir biçimde süreç yönetmeyi devam ettireceğiz. Yanlış yapanlardan, doğru yoldan ayrılanlardan, İstanbul'umuza ve memleketimize zarar veren akıllardan, Allah, memleketimizi ve milletimizi korusun” dedi.  

Muharrem Matemi lokmasına ortak olan İmamoğlu: Ahlaklı bir biçimde süreç yönetmeyi devam ettireceğiz - Sayfa 3

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Muharrem orucunun 6’ncı gününde, Beşiktaş Kültür ve Cemevi’nde Alevi vatandaşlarla bir araya geldi. Muharrem matemi lokması, dede Okan Doğan’ın duasıyla dağıtıldı. 

Muharrem Matemi lokmasına ortak olan İmamoğlu: Ahlaklı bir biçimde süreç yönetmeyi devam ettireceğiz - Sayfa 4

“İNSANLARI AYRIŞTIRAN, KUTUPLAŞTIRAN, BİRBİRİNE DÜŞMANLAŞTIRAN AKILLARLA KARŞI KARŞIYA KALABİLİRİZ”