Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da Meliha Özsu cinayetinde canlı yayında şok! Polis stüdyoya girdi!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında araştırılan Meliha Özsu cinayetiyle ilgili sıcak gelişme yaşandı. Meliha Özsu cinayetiyle ilgili polis ekipleri baba Yasin Özsu’yu ifade için stüdyodan almaya gelince, ortalık bir anda karıştı. Anne Aysel Gençtürk, stüdyoda baba Özsu’ya saldırdı. Aysel Gençtürk daha sonra sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri baba Yasin Özsu’yu canlı yayında aldı.

Müge Anlı'da Meliha Özsu cinayetinde canlı yayında şok! Polis stüdyoya girdi! - Sayfa 1

Müge Anlı ve ekibi 18 yaşındaki Meliha Özsu'nun cinayetinin aydınlatılması için araştırmalarını sürdürüyor. Yıllardır kayıp olarak aranan Melih Özsu'nun öldürüldükten 6 yıl sonra kimsesizler mezarlığına gömüldüğü ortaya çıktı. Talihsiz kadının annesi Müge AnlI'dan yardım istedi.

Müge Anlı'da Meliha Özsu cinayetinde canlı yayında şok! Polis stüdyoya girdi! - Sayfa 2

Yayını ihbar kabul eden JASAT ekipleri, genç kızın arkadaşının ifadesini almak üzere Mehmet ve Mine Cuhalamak çiftinin ifadesini almak üzere evlerine geldi. Ekipler Mehmet Cuhalamak'ın ifadesine başvururken Mine Cuhalamak da ifade verdi.

Müge Anlı'da Meliha Özsu cinayetinde canlı yayında şok! Polis stüdyoya girdi! - Sayfa 3

AV TÜFEĞİYLE VURULDU

Kurşunların talihsiz kadının başı ve omzuna isabet ettiği öğrenildi. Anne Aysel Gençtürk, eski eşinden şüphelendiği gerekçesiyle Müge Anlı ve ekibinden yardım istedi.

Müge Anlı'da Meliha Özsu cinayetinde canlı yayında şok! Polis stüdyoya girdi! - Sayfa 4

Aysel Hanım, eşi zamanında Meliha'yı kendisine verseydi, kızının okuyan bir insan, düzgün bir insan olacağını, kızının öldüğünü, kızı kocaya gidince de eski eşinin asla araştırmadığını, iyi aileler dediğini, kızının cesedi bulununca bile kendisinin 1 ay sonra bunu öğrendiğini, kendisinin bir anne olduğunu belirtti.