Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da kahreden detay! Sezen Ünlü'nün acılı babası anlattı...

İzmir'in Konak ilçesinde önceki gün korkunç bir cinayet işlendi. Anıl Y. imam nikahlı eşi 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü'yü 16 bıçak darbesiyle katletti. Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Korkunç bir cinayete kurban giden genç kadının acılı babası, Müge Anlı canlı yayınına katıldı. İşte acılı babanın yürek yalan açıklamaları...

Müge Anlı'da kahreden detay! Sezen Ünlü'nün acılı babası anlattı... - Sayfa 1

İzmir'in Konak ilçesinde önceki gün korkunç bir cinayet işlendi. Anıl Y. imam nikahlı eşi 17 yaşındaki 5 aylık hamile Sezen Ünlü'yü 16 bıçak darbesiyle katletti. Cinayeti kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Korkunç bir cinayete kurban giden genç kadının acılı babası, Müge Anlı canlı yayınına katıldı. Katil zanlısından daha önce şikayetçi olduğunu ancak kızının isteği üzerine şikayeti geri çektiğini belirtti. İşte yürek burkan dramın ayrıntıları...

Müge Anlı'da kahreden detay! Sezen Ünlü'nün acılı babası anlattı... - Sayfa 2

5 aylık hamile olduğu öğrenilen Sezen Ünlü, sokakta yürürken 2 aydır ayrı yaşadığı ve dini nikahlı olduğu eşi Anıl Y. tarafından bıçaklandı.

Müge Anlı'da kahreden detay! Sezen Ünlü'nün acılı babası anlattı... - Sayfa 3

Olayın ardından saldırgan Anıl Y., olay yerinden kaçarken, kanlar içerisinde yere yığılan Ünlü'yü gören çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Müge Anlı'da kahreden detay! Sezen Ünlü'nün acılı babası anlattı... - Sayfa 4

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sezen Ünlü'ye ilk müdahaleyi yaptı. Yaralanan Ünlü, daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.