Anasayfa /  Foto Galeri

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Komşularını baklava ikram edip uyuttuktan sonra engelli kızlarını...

Misafirliğe gittiği evin sahiplerini götürdüğü baklava ile uyutup, 16 yaşındaki engelli kızlarını kaçırdığı iddia edildi. Yardım isteyen ablanın canlı yayında anlattıkları dehşete düşürdü.

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Komşularını baklava ikram edip uyuttuktan sonra engelli kızlarını... - Sayfa 1

Akıllara durgunluk veren olayın ardından son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Müge Anlı'nın proramında da işlenen olay Adana'da gerçekleşti. 28 yaşındaki M.E isimli kişi misafirliğe gittiği evdekileri götürdüğü baklava ile uyuttuktan sonra evin 16 yaşındaki kızı Emine'yi kaçırdı. Engelli Emine'nin ailesi kızlarından haber alamayınca Müge Anlı'nın programına başvurmuştu. Canlı yayında anlattıklarıyla herkesi hüzne boğan Emine'nin ablası F.K, kardeşinin zor durumda olduğunu ifade etti. Müge Anlı'nın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre 16 yaşındaki Emine, zorla tutulduğu polis operasyonu sonucu bulundu.

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Komşularını baklava ikram edip uyuttuktan sonra engelli kızlarını... - Sayfa 2

Misafirliğe gittiği evin engelli genç kızını kaçıran 28 yaşındaki M.E, Emine'yi alıkoydu. Misafirliğe giderken getirdiği baklava ile ev halkını uyutan sapkın kişi, baklavadan bir tane bile yemedi. Uzun süredir takık olduğu 16 yaşındaki engelli Emine'yi kaçıran M.E'nin nerede olduğu bilinmiyor. Son dakika bilgisine göre 16 yaşındaki Emine, kendisini kaçıran Muhammed'in ablasının evinde bulundu.

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Komşularını baklava ikram edip uyuttuktan sonra engelli kızlarını... - Sayfa 3

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Misafirliğe gittiği evin sahiplerini götürdüğü baklava ile uyutup, 16 yaşındaki engelli kızlarını kaçırdığı iddia edildi. Araştırmacı-Gazeteci Müge Anlı, Adana'da 9 Aralık günü akıllara durgun bir olayı programına taşıdı. İddiaya göre; 28 yaşındaki M.E. isimli şahıs, Süleyman ve G.E. çiftinin, hem görme hem işitme hem de konuşma engeli olan 16 yaşındaki kızı Emine ile evlenmek istiyordu. 9 Aralık günü eline aldığı baklava ile çiftin Kozan'daki evine gitti.

Müge Anlı'da akıl almaz olay! Komşularını baklava ikram edip uyuttuktan sonra engelli kızlarını... - Sayfa 4

G.E., getirilen baklavayı ikram etti. Herkes baklavayı yerken M.E., tadına dahi bakmadı. Ev halkı, yarım saat içinde uykuya daldı ve 28 yaşındaki adam, 16 yaşındaki engelli Emine'yi kaçırdı. Günlerdir kardeşinden hiçbir haber alamadıklarını söyleyen abla F.K., kardeşinin bulunması için Müge Anlı'ya başvurdu. Canlı yayında anlattıkları ile dehşete düşüren abla Kolay; kardeşinin zor durumda olduğunu ve bir an önce bulunup evine dönmesi gerektiğini söyledi.