Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da kızını arayan acılı anne Zeynep Gürbüz canlı yayında bayıldı! Edanur Gürbüz bulundu mu?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına 3 aydır haber alamadığı kızı Edanur Gürbüz'ü bulmak için katılan Zeynep Gürbüz canlı yayında bayıldı. Anne Zeynep Gürbüz'ün görmek istediği kızı Edanur Gürbüz bulundu mu? Edanur Gürbüz evine dönecek mi? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 17:28

ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına Zeynep Gürbüz 3 aydır haber alınamayan kızını bulmak için katıldı. 24 yaşındaki Edanur Gürbüz Müge Anlı'nın ve ekibinin çalışmaları sonunda bulundu ve Edanur canlı yayınlanan programa telefon bağlantısı ile katıldı. Acılı anne kızının sert tavırlarından ve evine dönmek istemediğini duyunca üzüntüden canlı yayında bayıldı. Uzun süre kendine gelmeyen Zeynep hanım canlı yayından dışarı çıkartıldı. Peki Edanur evine dönecek mi? İşte Detaylar...

Zeynep Gürbüz 24 yaşındaki kızı Edanur Gürbüz'den 3 aydır haber alamıyordu. Kızını bulmak isteyen ve ayrılığına dayanamayan Zeynep hanım ATV'de yayınlanan Müge Anlı'nın programına katıldı.

Müge Anlı ve ekibi 3 aydır haber alınamayan Edanur Gürbüz buldu. Canlı yayına telefonla bağlanan Edanur Gürbüz eve dönmeyeceğini "Şuan çalışıyorum çok fazla bir vaktim yok. Annemle konuşmak istedim. Dünde annemlerle konuştum zaten. Ben şuan iyiyim hiç bir problemim yok. Annemlerle görüşmek istemiyorum ama telefonum her zaman açık" dedi.

Acılı anne Zeynep Gürbüz ise canlı yayında kızına seslenerek "Seni kollarıma sarıp koklamak istiyorum. O kokunu içime çekmek istiyorum anneciğim ne olursun...Seni almadan gitmeyeceğim buradan...Gel ne olursun...Bir defada olsa sana sarılmak istiyorum. Yine git ama sarılayım sana, senin nasıl olduğunu göreyim gözlerimle"

Ben senin yastığını kokladım yokluğunda diyen acılı anne Zeynep Gürbüz " Yatağına gidip ağlıyordum o kokunu çekiyordum içime. Sana sarılmak istiyorum o saçlarını örmek istiyorum. Yaşayamam yoksa" diyerek kızı Edanur'un dönmesi için canlı yayında yalvardı. 

Anne Zeynep Hamın'dan sonra Müge Anlı'da canlı yayında Edanur'u yayına çıkma ama gel annene sarıl çağrısı yaptı.

Bütün bu çağrıları geri çeviren Edanur "Ben kendileriyle şuan görüşmek istemiyorum ama telefonum her zaman açık ulaşabilirler. Ben baskı altında değil" dedi.

Edanur'un bu sözlerini duyan acılı anne Zeynep Hanım canlı yayında bayıldı. Annesinin canlı yayında bayılmasına rağmen Edanur geri adım atmadı ve ailesiyle görüşmeyeceğini söyledi. 

Şuan Zeynep hanım sağlık durumu iyi ama Edanur ailesi ile görüşecek mi ilerleyen zamanlarda belli olacak.


Yorumlar