Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da canlı yayında evsiz çifte nikah kıyıldı

Müge Anlı, haftalar önce evsiz kalan ve sokakta yaşayan çifte ev ve iş yardımında bulunmuştu. Hemen ardından çiftin bebekleri 8 aylıkken dünyaya gelmiş ve çift bebeğin ismini Müge koymuşlardı. Müge Anlı çifte yardım eli uzattı ve yılın son günü çiftin nikahı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında kıyıldı..

Abone ol
Abone ol 02 Ocak 2019 15:01

Müge Anlı canlı yayında izleyicilerine sürpriz yaptı. Atv'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te bugün, evsiz kalan Nazmiye ve Aydoğan çiftinin nikahları kıyıldı. Nazmiye ve Aydoğan çiftinin 8 aylık bebekleri dünyaya gelmek için hızlı davrandı ve 15 gün önce hayata gözlerini açtı. Müge Anlı canlı yayında, "Evlenmeden çocuk yapmayın!" vurgusunda bulundu.

​​​​​​Nazmiye ve Aydoğan çifti 4 Aralık'ta Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosuna giderek Müge Anlı'dan yardım istedi. Evli olmadıklarını, sokakta kaldıklarını ve bebek beklediklerini söyleyen çift için önce ev ve iş arayışı başladı. Ardından hızlı davranan bebekleri Müge dünyaya geldi. Çiftin aile olabilmesi için bütün gerekenler yapıldıktan sonra sıra nikaha geldi.

Yılın son günü, çiftin nikahı Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan tarafından Müge Anlı'da canlı canlı kıyıldı.


Yorumlar