Anasayfa /  Medya

Müge Anlı'da skandal olay! Kayıp Gürkan evli kadınla sevgiliymiş !

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 17 gündür kayıp olan Gürkan ve Kaan adlı iki kuzen aranıyor. Tekirdağ'da balık avlamaya gittikten sonra kaybolan iki kuzen ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Gürkan'ın evli olan bir kadınla ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Bugün canlı yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen kadının 20 yaşında ve evli olduğu ortaya çıktı! Peki Gürkan ve Kaan bulundu mu öldürüldüler mi?

Abone ol
Abone ol 10 Ekim 2017 12:20

Öncelikle gelin hep birlikte olaya bakalım. Gürkan ve Kaan kardeşler 17 gündür kayıp. Balık avlamaya gittikten sonra haber alınamayan kuzenlerin acılı aileleri Müge Anlı'ya başvurdu. Nerede olduğu hala bilinmeyen ve gölette arama çalışmalarının devam ettiği iki kuzenle ilgili flaş gelişme yaşandı.

Kayıp olan Gürkan'ın 20 yaşında evli bir genç kadınla ilişki yaşadığı ortaya çıktı. Canlı yayına bağlanan ve ismini vermeyen kadın, Gürkan kaybolmadan bir gün önce ondan ayrıldığını söyledi.

Küçük bir yer olan kasabada yaşayan Gürkan ile ismini vermek izlemeyen kadın, o gün bir pastaneye gittiler. Pastanede amcasının kendisini gördüğünü söyleyen kadın, o günden sonra Gürkan'ın ondan ayrıldığını dile getirdi.

İsmini vermek isteyem kadın ısrarla gece mesaj atmadığını dile getirdi. Fakat Gürkan'ın telefonunda kadından gece gelen mesajlar bulundu. Müge Anlı telefonunu birine verdin mi diye sorunca genç kadın hayır cevabı aldı.

Amcasının kimseye söylemediğini anlatan genç kadının çelişkili ifadeleri dikkatleri üzerine çekti. Müge Anlı'nın 'sen baskı altında mısın?' sorusuna ise şu an rahat olmadığını ve arkada her şeyi anlatacağını ifade etti.


Yorumlar