Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

MSB Tarafından Yapılan Duyuru İle Astsubay Temini ve Tarihleri Açıklandı

MSB astsubay alım temini ilanı ve tarih aralığı paylaşıldı. Bu kapsamda MSB Şubat ve Mart aylarında gerçekleştirecektir.

Abone ol
Abone ol 23 Ocak 2019 10:17

MSB astsubay unvanlı kamu personeli alımı için seçim aşamalarının 06 Şubat 2019 ile 28 Mart 2019 tarihleri arasında yapılacağını ve diğer bilgileri duyurdu.

Erkek adaylarda; başvuru şartlarını taşıyan tüm adaylar (başvuru sayısı kontenjanın 20 katının altında olduğundan), bayan adaylarda; sınıf bazında kontenjanların 20 katı kadar aday KPSS P3 ve KPSS P93 puanlarına göre sıralanarak sınavlara çağrılmıştır. Sınıf bazında bayan adayların sınav çağrısı için belirlenen baraj puanları tabloda belirtilmiştir.

Muvazzaf astsubay alımı seçim aşamasına çağırılan adaylar kendi sorgulama sayfalarında belirtilen tarihte saat 08.00 da MEBS Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı Mamak/Ankara adresinde hazır bulunacaktır.

Genel Kültür sınavına girecek olan adayların (Bando Tercihi olanlar) sınavları 06 Şubat 2019 tarihinde yapılacak ve aynı gün akşam sınav sonuçları duyurulacak ve 07 Şubat 2019 tarihinde seçim aşamalarına katılmak üzere çağrı yapılacaktır.

MSB astsubay temini ilanını ayrıntılı incelemek için tıklayın


Yorumlar