Anasayfa /  Foto Galeri

Montella: Genç bir takımımız var, vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak.  

A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili değerlendirme yapan İtalyan teknik adam, “Bizim federasyon olarak vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak. Futbolcuların da form durumu önemli olacak. Genç bir takımımız var, daha iyiye gideceğine inanıyorum. Turnuvaya 8 ay var, şimdiden bir şey söyleyemem. Bizim görevimiz düzenli olarak her şeyi takip etmek. Yeni fırsatlara açığız, bu şampiyona bize yeni fırsatlar verecek" dedi.

Montella: Genç bir takımımız var, vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak.   - Sayfa 1

MÜSİAD Vizyoner'23 Zirvesi'nde konuşan A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, önemli açıklamalarda bulundu. 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili değerlendirme de yapan İtalyan teknik adam, “Bizim federasyon olarak vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak. Futbolcuların da form durumu önemli olacak. Genç bir takımımız var, daha iyiye gideceğine inanıyorum. Turnuvaya 8 ay var, şimdiden bir şey söyleyemem. Bizim görevimiz düzenli olarak her şeyi takip etmek. Yeni fırsatlara açığız, bu şampiyona bize yeni fırsatlar verecek" dedi.

Montella: Genç bir takımımız var, vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak.   - Sayfa 2

"Biz’in Gücü" temasıyla düzenlenen MÜSİAD Vizyoner'23 Zirvesi'nde katılan Türk Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella, 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'yla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Montella: Genç bir takımımız var, vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak.   - Sayfa 3

Şampiyonaya 8 ay kaldığını hatırlatan Montella, "Genç bir takımımız var, daha iyiye gideceğine inanıyorum. Turnuvaya 8 ay var, şimdiden bir şey söyleyemem. Bizim görevimiz düzenli olarak her şeyi takip etmek. Her futbolcumuzun birer birer kendi değerinden bağımsız olarak o anki form durumu etkili olacak. Yeni fırsatlara açığız, bu şampiyona bize yeni fırsatlar verecek. Her zaman beklemediğin bir yenilik ortaya çıkar ve farkı oluşturur" diye konuştu.

Montella: Genç bir takımımız var, vazifemiz takımı şampiyonaya kısa süre içerisinde hazırlamak.   - Sayfa 4

Türkiye ve İtalya'nın ortaklaşa düzenleyeceği 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kendisini çok mutlu ettiğini söyleyen Montella, "Türkiye İtalya ortak olarak Avrupa Şampiyonasını düzenlemeleri çok güzel. Türkiye'de son derece kayda değer statlar buldum. Bu organizasyon İtalya'da statların yenilenmesi için vesile olacak. Güney İtalya'yla yaşam tarzı da benziyor. Futbola birlikte yön verme fırsatımız olacak. Kültür olarak benzer iki halk. Futbola birlikte yön vermemize vesile olacak.’’