Anasayfa /  Magazin

Mirgün Cabas Tuba Ünsal'ı aldattı

Mirgün Cabas Tuba Ünsal'ı aldattı

Abone ol
Abone ol 23 Şubat 2016 12:47

Evliliklerini 2013 yılında başlatan ve o günden beri gözlerden uzak bir evlilik hayatı süren Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal arasında şok gelişmeler yaşanıyor. Mirgün Cabas önceki gece sarışın bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenince ortalık karıştı. Mirgün Cabas, Tuba Ünsal'ı aldattı mı, neden aldattı? Boşanıyorlar mı? İşte detaylar... Evliliklerini 2013 yılında başlatan ve o günden beri gözlerden uzak bir evlilik hayatı süren Mirgün Cabas ve Tuba Ünsal arasında şok gelişmeler yaşanıyor. Mirgün Cabas önceki gece sarışın bir kadınla sarmaş dolaş görüntülenince ortalık karıştı. Mirgün Cabas, Tuba Ünsal'ı aldattı mı, neden aldattı? Boşanıyorlar mı? İşte detaylar... Mirgün Cabas önceki gece sarışın bir güzelle samimi şekilde objektiflere yakalandı. Eşi Tuba Ünsal ise “Selfie yaparken çekilmişler’ diyerek eşini savundu. Ancak selfie pozunu instagram’dan paylaşan olmadı.Takvim’in haberine göre, oyuncu Tuba Ünsal ile evli olan gazeteci Mirgün Cabas, önceki gece kafaları karıştırdı. Cabas, Harbiye’deki Klein adlı mekana sarışın bir güzelle geldi. İkili, mekandan sabaha karşı çıkarken samimiyetleri dikkat çekti. Taksi beklerken sarışın bayanın başını omzuna koyduğu gazeteci, flaşların patlaması ile şoke oldu. Panik yapan ünlü gazeteci, yanındaki bayanı taksiye bindirerek gönderdi. Sarışın güzel başını Cabas’ın omzuna yaslayıp taksi beklerken objektiflere yakalandı. Selfie yaptığı söylenen ikilinin o sırada elinde telefon olmaması dikkat çekiciydi.

SİLDİRMEK İSTEDİ

Cabas da başka bir taksiye binerek oradan uzaklaştı. Gizemli sarışın, dakikalar sonra mekana dönerek gazetecilerin fotoğrafları silmesini istedi. Olumsuz yanıt alan sarışın güzel, daha sonra mekandan ayrıldı. Bu olayı öğrenen Tuba Ünsal ise eşine güvenin tam olduğunu söyleyerek, “Eşim selfie yaparken gazetecilere yakalanmış. Benim haberim vardı” dedi. Ancak ikilinin ellerinde telefon olmaması ve çekilen selfie’nin hiçbir profilde paylaşılmaması kafaları karıştırdı. Selfie yaptığı söylenen Mirgün Cabas, sarışın güzelle pozunu profilinde paylaşmadı.

Mirgün Cabas kimdir?

Mirgün Cabas, 1971 yılında İzmir‘de doğmuştur. Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinden mezun olmuştur. 2011 yılında Doğuş Yayın Grubu’nun yayını olan GQ dergisinin Genel Yayın Yönetmeni oldu. Doğuş Yayın Grubu‘nda 15 senedir çalışan Mirgün Cabas 4 Temmuz 2013 tarihinde istifa etti. Mirgün Cabas, Doğuş grubundaki 15 yılında editörlükten haber müdürlüğüne, haber koordinatörlüğünden sunucçalıştı. NTV haber kanalında Hakkı Devrim ile sunduğu “Günlerin Getirdiği”, Ruşen Çakır ile sunduğu “Yazı İşleri”, Banu Güven ile sunduğu “24 Saat” ve kendisinin hazırlayıp sunduğu “Mirgün Cabas İle Her Şey” programını ekranlara getirdi. Şubat, 2013’ten itibaren Milliyet Gazetesinde ‘Her Şey’ başlığıyla köşe yazarlığı yaptı. 29 Aralık 2013 tarihinde Milliyet gazetesinden ayrıldı. Evlilikleri : 1.Evliliği: Mirgün Cabas, Radikal yazarı Evrim Sümer ile olan birlikteliğinden Leyla (d.2010) adında bir kızı var. 2.Evliliği: 31 Mayıs 2013 tarihinde oyuncu Tuba Ünsal ile Almanya’nın Berlin şehrinde evlendi. Civan Mert Cabas (d.24 Kasım2013) adında Los Angelas‘ta doğurduğu bir oğlu var. Ödülleri: 2000 – Çağdaş Gazeteciler Derneği Yılın Gazetecileri 1999 – TV Programı Ödülü (24 Saat) Sunduğu Programlar : – Günlerin Getirdiği (Hakkı Devrim ile, NTV) – Yazı İşleri (Ruşen Çakır ile, NTV) – 24 Saat (Banu Güven ile, NTV) – Mirgün Cabas İle Her Şey (NTV)

Tuba Ünsal kimdir?

Tuba Ünsal, 7 Aralık 1981 tarihinde Denizli‘de doğmuştur. Annesi el sanatları öğretmeni, babası asker. Malatya‘da yaşayan Ebru adında evli bir ablası var. İlkokulu Vize, Kırklareli‘de okudu, ortaokulu Şanlıurfa‘da okudu. Liseye ise İzmir‘de başlayıp bitirdi. Lisedeyken voleybol takımında ve tiyatro kulübündeydi. Üniversiteye Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi İşletme Bölümü’nde başladı. Birinci sınıfında okurken, öğrenimine ara verdi. Daha sonra İstanbul Bilgi Üniversitesinde eğitimini tamamladı. 1998 yılında Elite Model Look yarışmasına katıldı. Ardından profesyonel mankenlik yapmaya başladı. Sonra Fransa‘ya gitti. Birkaç ay burada çalıştı. Sonra döndü ve ‘Kartal Sanat Tiyatrosu’na girdi. Ve burada ‘Rıfat Ilgaz Sahnesi’nde oyunculuk yaptı. Los Angeles‘ta Stellak eğitimi aldı. Çeşitli televizyon dizileri ve sinema filmlerinde rol aldı, televizyon programları yaptı. 2003 yılında Yılmaz Erdoğan‘ın çektiği “Vizontele Tuuba” filminde oynadı. Evlilikleri : 1.evliliği : 2004 yılında Cem Cantaş ile evlendi. 2006 yılında boşandı. 2.evliliği : 2010 yılında Murat Pilevneli ile evlendi. 2012 yılında boşandı. Sare Pilevneli (d.2010) adında bir kızı var. 3.evliliği : 31 Mayıs 2013 tarihinde gazeteci Mirgün Cabas ile Almanya’nın Berlin şehrinde evlendi. Civan Mert Cabas (d.24 Kasım2013) adında Los Angelas’ta doğurduğu bir oğlu var. Oynadığı Tiyato oyunları: – Romeo ve Juliet, – Bir Yaz Gecesi Rüyası, – Vatan, Millet, Sakarya…

Yorumlar