Anasayfa /  Foto Galeri

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi borcu yapılandırma başvuruları için son gün!

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi borcu yapılandırması başvuruları bugün sona eriyor. 200 milyar liralık borç yapılandırılacak. Borcunu peşin ödeyen teşvik alacak. Binlerce çiftçi ve esnaf emekli olabilecek. Yapılandırma aynı zamanda milyonlarca Bağ-Kur'luya da hem emeklilik hem de günlerini dondurma imkânı getiriyor. İşte ayrıntılar...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi borcu yapılandırma başvuruları için son gün! - Sayfa 1

Milyonlarca vatandaşın borçlarından kurtulması için son gün bugün. 1 Şubat Pazartesi mesai bitimine kadar başvuran vatandaşların devlete olan borçları yapılandırılacak.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi borcu yapılandırma başvuruları için son gün! - Sayfa 2

Vergi borcu yapılandırma imkanı 1 ay uzatılmıştı. Vergi borcu yapılandırma için son başvuru günündeyiz. Yararlanmak isteyen vatandaş bu fırsatı kaçırmamalı.. Yapılandırma aynı zamanda Bağ-Kur’luya da hem emeklilik hem de günlerini dondurma imkânı getiriyor. Öte yandan, borç yapılandırma ve ödeme işlemleri interaktif vergi dairesinden yapılabiliyor.

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi borcu yapılandırma başvuruları için son gün! - Sayfa 3

Milyonlarca vatandaşın borcundan kurtulacağı yapılandırmaya başvurmak için bugün son gün. 1 Şubat Pazartesi mesai bitimine kadar başvuran vatandaşların devlete olan borçları yapılandırılacak. Tüm detaylarına ulaşılan düzenlemeden yararlanmak isteyenler için artık son saatlere girildiği bilinirken süre uzatımı olmayacağı da edinilen bilgiler arasında... İşte detaylar...

Milyonlarca kişiyi ilgilendiren vergi borcu yapılandırma başvuruları için son gün! - Sayfa 4

Aylar önce geçen kanunda, başvuru ve ilk taksit zamanlarının uzatılması için bir defaya mahsus yetki verilmişti. Bundan sonraki dönemde ise kararname ile süre uzatımı yapılamayacak.