Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Milli Savunma Bakanlığı 523 Memur Alımı Yapacak

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) 523 memur alımına başvurular başladı. 

Abone ol
Abone ol 03 Aralık 2018 20:13

Başvuruları geçtiğimiz günler itibariyle başlayan ve hala devam eden MSB memur alımı için adayların taşıması gereken şartlar; T.C vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, sağlık problemi bulunmak, askerlik hizmetini yapmış olmak, kamu zararına faaliyette bulunmamış olmak, yüz kızartıcı suç işlememiş olmak, hüküm giymemiş olmak, akıl hastalığı bulunmamak, ifade yeteneği gelişmiş olmak, muhakeme yeteneği bulunmak, kendini geliştirmeye açık olmak, 1983 ve sonrasında doğmuş olmak, yapılacak sınavlarda başarılı olmak şeklinde özetlenebilmektedir. 

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILIYOR?

MSB 523 Memur alımında mühendislik kadrolarına yönelik alımlar sağlanmaktadır. Başvurular online olarak yapılacak olup, her adayın bir tercih hakkı bulunacaktır. 

Başvurular 21 Aralık 2018 tarihine kadar resmi web adresi üzerinden yapılabilecektir. Başvuruda bulunacak adayların, ilgili ilana yönelik yayımlanan kılavuza ve ek niteliklere mutlak surette göz atması gerekmektedir. 

Kamuya memur alım süreçleri yapılıyor. 2018 sene bitmeden açıktan atama yöntemiyle memur alımları hız kazanacak ve kamu kurumları personel eksikliğini gidermeye çalışacaklardır. 

BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ


Yorumlar