Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Metro İstanbul'dan dolandırıcılık uyarısı!

Metro İstanbul, İstanbulKart iş birliğiyle düzenlendiği iddia edilen kampanyanın dolandırıcılık amaçlı olduğunu açıkladı. İstanbullulara dolandırıcılık uyarısı yapıldı.

Abone ol
Abone ol 15 Kasım 2023 01:40

Metro İstanbul'dan dolandırıcılık uyarısı!

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, hafta sonu sosyal medya ağlarında Metro İstanbul ve İstanbulKart iş birliğiyle düzenlendiği iddia edilen bir kampanya duyurusunun yer aldığı aktarıldı.

Söz konusu duyurunun dolandırıcılık amaçlı olduğunun tespit edildiği, Metro İstanbul markası kullanılarak yapılan bu dolandırıcılık faaliyetiyle ilgili hukuki süreçlerin başlatıldığı belirtilen açıklamada, "Şirketimize ait sosyal medya hesaplarımız ve web sitemiz dışında yapılan bu tip duyurulara itibar edilmemesi gerektiğini önemle duyuruyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Metro İstanbul Hakkında
Metro İstanbul, 1988 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından kent içi raylı sistemlerin işletmeciliğini yapmak üzere kurulmuştur. Faaliyetlerini İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin iştirak şirketi olarak sürdüren şirketimiz, İstanbul'daki mevcut metro, tramvay, füniküler ve teleferik hatlarını işletmektedir.

İstanbul genelinde 328,70 km. uzunluğunda kent içi raylı sistem işletmesi bulunmaktadır.Toplam sistem içerisinde 215,15 km. uzunluğundaki 18 hat ile her gün 2 milyonun üzerinde yolcuya hizmet veren Metro İstanbul, hizmet kalitesi ile de dünyada örnek gösterilen markalar arasındadır.

Raylı sistem yatırımlarının hızlanması ve yeni hatların devreye alınması ile hizmet ağı sürekli büyüyen Metro İstanbul, yolcu odaklı anlayış ile hizmet kalitesini sürekli geliştirmektedir. Dünya standartlarında, hızlı ve efektif ulaşım hizmetleri sunan, ulaşım teknolojilerini sürekli geliştiren, AR-GE’ye ve insan kaynaklarına sürekli yatırım yapan Metro İstanbul, İstanbul’u geleceğe taşıma hedefiyle çalışmalarına devam etmektedir.

Metro İstanbul, raylı sistem işletmeciliğinin yanı sıra, yönetiminde bulunan raylı sistem araçları, istasyonlar, sabit tesisler ve hat altyapıları ile elektrik ve elektronik sistemlerin bakım ve onarımlarını yapmaktadır. İşletmecilik ve bakım onarım faaliyetlerinin yanında hem İstanbul’un gelecek metro projeleri hem de yurt içi ve yurt dışındaki toplu taşıma projeleri için mühendislik ve müşavirlik hizmetleri de şirketimizce verilmektedir.

 

Yorumlar