Anasayfa /  Güncel /  Gündem

Metro İstanbul seferlerinde düzenleme: Bir hafta kapalı olacak

Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattında yapılacak olan bakım çalışmaları nedeniyle 21-28 Aralık tarihleri arasında seferlerinde düzenlemeye gidiyor. Şirket tarafından yapılan açıklamaya göre, söz konusu tarihlerde her gece saat 23.00'ten 00.00'a kadar tramvay seferleri Kabataş ile Güngören istasyonları arasında gerçekleştirilecek. 5 durak ise işletmeye kapatılacak.

Abone ol
Abone ol 22 Aralık 2023 00:26

Metro İstanbul seferlerinde düzenleme: Bir hafta kapalı olacak

İstanbul'un sık kullanılan toplu taşıma hatlarından biri olan T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında bir haftalık bakım çalışması başlatıldı.

İBB bağlı Metro İstanbul tarafından yapılan açıklamada, 21-28 Aralık tarihleri arasında hat üzerinde bakım çalışmaları gerçekleştirileceği belirtildi.

Çalışmalar nedeniyle, belirtilen tarihler arasında her gün saat 23.00'ten işletme bitimine kadar tramvay seferleri Kabataş ile Güngören istasyonları arasında sınırlandırılacak.

ÜCRETSİZ OTOBÜS HİZMETİ VERİLECEK 
Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattımızda, hat bakım çalışmaları nedeniyle seferlerimiz 21-28 Aralık tarihleri arasında saat 23.00'ten işletme bitimine kadar Kabataş-Güngören istasyonları arasında yapılacaktır. Güngören-Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleri ile hizmet verilecektir" denildi.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında seferler 00.00'da sona eriyor. 

Yorumlar