Anasayfa /  Spor

Metin Albayrak: Çok güzel bir galibiyet aldık

Metin Albayrak: Çok güzel bir galibiyet aldık

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2016 23:11

İSTANBUL (CİHAN)- Beşiktaş Kulübü Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Gençlerbirliği karşısında çok güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Süper Lig'in 22. haftasında Gençlerbirliği'ni 1 - 0'la geçen Beşiktaş'ta Basın Sözcüsü Metin Albayrak, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Bir kere çok mutluyuz. Bütün taraftarlarımıza camiamızla kenetlendik inandık bu maça da çok iyi hazırlandık. Çok güzel bir futbolla 1 - 0 galip geldik. İlk önce buraya gelip bizi yürekten destekleyen taraftarlara teşekkür ediyorum. Çok güzel bir galibiyet aldık. Tabii ki şimdi derbiye hazırlanacağız. Lider olduk lider olmak önemli. Bir maç eksiğimizle Kadıköy'e gidiyoruz." dedi.

"MAĞDUR TARAFA DOĞRU EMPATİ DUYARIZ"

Galatasaray - Trabzonspor maçında yaşanan hakem olaylarıyla ilgili de konuşan Albayrak, "Bizi yöneten kurumlar var o kurumlar kimi layık görürse çıkar oynarız. Bizim öyle o olsun bu olsun diye bir şeyimiz yok. Arkadaşlar Türk futbolunu bir yere getirmek istiyorsak herkes ev ödevini iyi yapacak. Bizler ödevimizi iyi yapacağız. Futbolcular oynayacak. Hakemlerin ön planda olmadığı futbolun ön planda olduğu günleri özlüyoruz. Herkes de onu istiyor. Dün akşamki maça da bir de dönmek istiyoruz. Bir mihenk taşı oldu. Biz hep aynı şeyi söylüyoruz. Biz hak etmediğimiz hiçbir şey istemiyoruz. Adilane yönetsinler gördüklerini çalsınlar. Cesurca her şeyi görsünler. Bununla ilgili zaten sizler de çok iyi biliyorsunuz en çok canı yanan camia biziz. 2004 yılında 5 kırmızı kart olan maçı unutmuyoruz. Dün akşam da futbol ön planda olmadı. Biz Beşiktaş olarak hep mağdur olan tarafa doğru empati duyarız. O yüzden inşallah futbolun ön planda olduğu hakemlerin konuşulmadığı maçlar izleriz bu da Kadıköy'e yansır. Kadıköy'de de centilmence hakemin ön planda olmadığı hak edenin kazandığı bir derbi olmasını arzu ediyoruz. İnşallah moralli iyi hazırlanmış şekilde gideceğiz."

Kadıköy'e lider olarak gideceklerinin hatırlatılması üzerine Albayrak, "Lider olmak her zaman iyidir. Çünkü özgüvenlisiniz iyi top oynuyoruz kendimize güveniyoruz. Camiamızla iyi kenetlendik sizler de görüyorsunuz taraftarlarımızın arzusunu şevkini o yüzden lider olmak çok daha önemli." ifadelerini kullandı.

Bu arada stat çıkışında Kulüp Başkanı Fikret Orman, taraftara üçlü çektirdi. Bu olayla ilgili soruya da cevap veren Metin Albayrak, "Keyiften demek ki. Çünkü biz de taraftarız yöneticiyiz ama sonuçta Beşiktaş taraftarıyız." ifadelerini kullandı.
CİHAN    

Yorumlar