Anasayfa /  Foto Galeri

Metin Akpınar ile ilgili şok iddia! Birde oğlu varmış

Usta oyuncu Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra ikiz kızları olduğu bilgisi gündeme gelmişti. Evlilik dışı bir ilişkiden sahibi olduğu kızları, Akpınar'ın 14 yıl boyunca gizlediği öne sürülmüştü. Ünlü oyuncu hakkında şimdi de şok edici bir iddia daha ortaya atıldı. Metin Akpınar'ın 1984 yılında doğmuş olan bir gayrimeşru oğlu olduğuna dair yeni bir iddia dile getiriliyor.

Metin Akpınar ile ilgili şok iddia! Birde oğlu varmış - Sayfa 1

Metin Akpınar'ın, evlilik dışı bir ilişkiden doğan Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu adında ikiz kızları, 35 yıl sonra ortaya çıktı. Bu sırada, kızlarını 14 yıl süreyle gizlediği ve nüfusuna kaydetmediği iddia ediliyor. Haber, "felaket tellalı" olarak tanınan Onur Akay tarafından ortaya atıldı.

Metin Akpınar ile ilgili şok iddia! Birde oğlu varmış - Sayfa 2

"36 yıl önce Antalya'da bir sanatsal etkinlik sırasında tanıştığım kişiyle sadece bir gece beraber olduk. Bu olayın ardından bir daha iletişim kurmadık ya da görüşmedik. Ancak 24 yıl sonra, ikiz kardeşler bir gün bana ulaşarak babalarının ben olduğumu iddia ettiler," dedi ve bu iddiaları kabul etti. Bu olayla ilgili yeni bir iddia, Onur Akay tarafından dile getirildi.

Metin Akpınar ile ilgili şok iddia! Birde oğlu varmış - Sayfa 3

Oğlu Metin 39 yaşında ve Almanya'da yaşıyor

Onur Akay'ın yazısında şu ifadelere yer verdi: "Metin Akpınar'ın yıllardır çevresinde konuşulan bir oğlu olduğu biliniyor, ki bu oğlu 1984 doğumlu. Şu an itibariyle 39 yaşında olan ve adı iki isimden oluşan bu oğlunun adı aynı zamanda Metin ve Almanya'da yaşıyor."

Metin Akpınar ile ilgili şok iddia! Birde oğlu varmış - Sayfa 4

Aile 'babalık davası aç' diyor

"Genç Metin'i büyüten aile, onun Metin Akpınar'a babalık davası açmasını talep ediyor. Metin Akpınar, bu haberi benim yazılarımdan öğrenmiyor, ancak eşi Göksel Özdoğdu Akpınar, bu durumu benim yazılarımdan öğrenecek."