Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den sağanak uyarısı: İşte il il 2 Aralık hava durumu...

Meteoroloji son hava durumu tahminleri ile sağanak yağış uyarısında bulundu. Hafta başından beri etkili olan fırtına ve yağmur yurdun batı bölgelerinde hayatı adeta felç etti. Kuvvetli yağışın ardından yeni uyarı geldi. Son hava durumu değerlendirmelerine göre İzmir, Aydın ve Kastamonu kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Ordu ve Şırnak çevrelerinde yağmur bekleniyor. Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinde ise karla karışık yağmur ve kar yağışı ön görülüyor.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı: İşte il il 2 Aralık hava durumu... - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin doğu kesimleri ile zamanla batı kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Edremit Körfezi, İzmir, Aydın ve Kastamonu kıyıları ile Zonguldak, Bartın, Ordu ve Şırnak çevrelerinin yağmurlu, Doğu Anadolu'nun doğusu, Rize ve Artvin'in iç kesimleri ile Karabük ve Kastamonu çevrelerinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı ile birlikte pus ve yer yer sis bekleniyor.

Meteoroloji'den sağanak uyarısı: İşte il il 2 Aralık hava durumu... - Sayfa 2

HAVA NASIL OLACAK? 
MARMARA
Az bulutlu, zamanla parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra Edremit Körfezi çevrelerinin hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, yarın (Perşembe) bölgenin batısında güneybatıdan kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

EDİRNE 5°C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

İSTANBUL 9°C, 15°C
Parçalı ve az bulutlu

KIRKLARELİ 5°C, 14°C
Parçalı ve az bulutlu

KOCAELİ 6°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

Meteoroloji'den sağanak uyarısı: İşte il il 2 Aralık hava durumu... - Sayfa 3

EGE
Az bulutlu, zamanla kıyı kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra İzmir ve Aydın kıyılarının hafif sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın, yarın (Perşembe) öğle saatlerinde Kuzey Ege'de güneybatıdan kuvvetli (30-50 km/saat) olarak esmesi bekleniyor. İç kesimlerinde gece ve sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

A.KARAHİSAR -2°C, 11°C
Az bulutlu

İZMİR 11°C, 19°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu, yarın (Perşembe) öğle saatlerinden sonra hafif yağmurlu

MANİSA 6°C, 17°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

MUĞLA 4°C, 14°C
Az bulutlu, zamanla parçalı ve çok bulutlu

Meteoroloji'den sağanak uyarısı: İşte il il 2 Aralık hava durumu... - Sayfa 4

AKDENİZ
Az bulutlu, doğusunun yer yer parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

ADANA 9°C, 19°C
Parçalı ve az bulutlu

ANTALYA 10°C, 19°C
Az bulutlu

HATAY 7°C, 17°C
Parçalı ve az bulutlu

ISPARTA 1°C, 15°C
Az bulutlu