Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den o illerimize peş peşe uyarı! 8 Ocak Bugün hava nasıl olacak!

Ocak ayının ikinci haftasını yaşadığımız şu günlerde yurdun büyük bir kesiminde olumsuz havalar etkisini yoğun bir şekilde hissettirirken, özellikle İstanbul’da soğuk havalar ve sağanak yağışlar hayatı son derece olumsuz etkiliyor. Hal böyleyken vatandaşlar, ‘Bugün hava nasıl olacak? ve İstanbul’a kar ne zaman yağacak?’ sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte 8 Ocak Meteoroloji hava durumu…

Meteoroloji'den o illerimize peş peşe uyarı! 8 Ocak Bugün hava nasıl olacak! - Sayfa 1

BUGÜN HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara'nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kütahya, Afyonkarahisar, Isparta çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimler ile Güneydoğu Anadolu'da yağmur ve sağanak, yağış alan diğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, bölgenin doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, Balıkesir'in doğusu, Bursa, Bilecik çevrelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması bekleniyor. Rüzgârın akşam saatlerine kadar kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den o illerimize peş peşe uyarı! 8 Ocak Bugün hava nasıl olacak! - Sayfa 2

EGE

Çok bulutlu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin karla karışık yağmur ve hafif kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın akşam saatlerine kadar bölgenin kuzey kesimlerinde kuzeyli yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

AKDENİZ

Doğu Akdeniz bölümü ile sabah saatlerinde Isparta çevrelerinin çok bulutlu ve yağışlı, diğer kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerinde yağmur ve sağanak, iç ve yüksek kesimlerinde karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den o illerimize peş peşe uyarı! 8 Ocak Bugün hava nasıl olacak! - Sayfa 3

BATI KARADENİZ

Çok bulutlu, bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; kıyı kesimlerinde yağmur, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Çok bulutlu ve bölge genelinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kıyı kesimlerde yağmur ve sağanak, iç kesimlerde yağmur ve karla karışık yağmur, Gümüşhane ve Bayburt çevrelerinde kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji'den o illerimize peş peşe uyarı! 8 Ocak Bugün hava nasıl olacak! - Sayfa 4

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu; bölgenin güney ve batısı ile zamanla bölge genelinin karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.