Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 6 Ocak 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz geneli, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Antalya'nın doğusunun yağışlı geçeceği; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda beklenen yağışların karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 6 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 6 Ocak 2024 Hava Durumu

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 6 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz geneli, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ve Antalya'nın doğusunun yağışlı geçeceği; Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda beklenen yağışların karla karışık yağmur ve kar, diğer yerlerde yağmur ve sağanak şeklinde görüleceği tahmin ediliyor. İç kesimlerde gece ve sabah saatlerinde pus, yer yer sis bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 6 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI: 

Doğu kesimlerde mevsim normalleri civarında gerçekleşmesi beklenen hava sıcaklıklarının diğer yerlerde normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den kuvvetli rüzgar uyarısı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 6 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle güneyli yönlerden; yurdun doğu kesimlerinde kuzey ve doğulu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Kıyı Ege ve Marmara'nın batısında güneydoğudan kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.