Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! 21 Aralık 2023 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman ve Çankırı dışında), Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Osmaniye, Kahramanmaraş VE Giresun çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! 21 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin güney, iç ve batı kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın güneyi, Ege, Batı Akdeniz, İç Anadolu (Karaman ve Çankırı dışında), Orta Karadeniz (Samsun dışında), Doğu Anadolu'nun batısı ile İstanbul, Tekirdağ, Yalova, Osmaniye, Kahramanmaraş VE Giresun çevrelerinin aralıklı yağmur ve sağanak yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece İzmir'in güneyi, Muğla ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, yarın (Perşembe) Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Bu gece ve yarın (Perşembe) sabah saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! 21 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Yağışla birlikte iç ve batı kesimlerde 2 ila 6 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! 21 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Genellikle güney ve güneydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, yarın (Perşembe) Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (40 ila 70 km/saat), Batı ve Orta Akdeniz kıyılarında kuvvetli ve zaman zaman kısa süreli fırtına (50 ila 80, hamleli 90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den bu iller için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısı! 21 Aralık 2023 Hava Durumu - Sayfa 4

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI:

Yağışların bu gece İzmir'in güneyi, Muğla ve Aydın'ın kıyı ilçelerinde, yarın (Perşembe) Kıyı Ege, Batı Akdeniz, Çanakkale'nin güneyi, Balıkesir, Manisa, Denizli, Uşak ve Kütahya çevrelerinde kuvvetli, Antalya çevrelerinde yer yer çok kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.