Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den bu iller için gök görültülü sağanak yağış uyarısı! | 10 Kasım 2020 Pazar hava durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: bu akşam saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakasının kuzey kesimlerinin, yarın (Salı) Marmara'nın kuzey, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği bekleniyor. İşte 10 Kasım 2020 Pazar hava durumu ve 5 Günlük Tahmin (Haritalı)

Meteoroloji'den bu iller için gök görültülü sağanak yağış uyarısı! | 10 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: bu akşam saatlerinde İstanbul'un Avrupa yakasının kuzey kesimlerinin, yarın (Salı) Marmara'nın kuzey, Karadeniz'in kıyı kesimleri ile Mardin, Şırnak ve Hakkari illerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı; diğer yerlerin parçalı az bulutlu geçeceği bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde Marmara Bölgesi ve Batı Karadeniz Bölümü'nün iç kesimleri ile İç Ege'nin kuzey kesimlerinde pus, yer yer sis görülmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den bu iller için gök görültülü sağanak yağış uyarısı! | 10 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 2

HAVA SICAKLIĞI: 

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin 3-5 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Meteoroloji'den bu iller için gök görültülü sağanak yağış uyarısı! | 10 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 3

RÜZGAR: 

Genellikle kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, yarın (Salı) Marmara Bölgesi'nde kuzeydoğulu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den bu iller için gök görültülü sağanak yağış uyarısı! | 10 Kasım 2020 Pazar hava durumu - Sayfa 4

UYARILAR
Güncel Meteorolojik Uyarı Bulunmamaktadır.