Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! 4 Kasım hava durumu

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 4 Kasım hava durumu ve 5 günlük haritalı hava durumu tahmini

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! 4 Kasım hava durumu - Sayfa 1

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! 4 Kasım hava durumu

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! 4 Kasım hava durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın Doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güney ve batısı, Güneydoğu Anadolu, Balıkesir, Antalya, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Erzurum ve Ağrı çevreleri ile Çanakkale, Tekirdağ ve Kırklareli’nin doğu kesimlerinin sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Doğu Akdeniz, Güneydoğu Anadolu’nun batısı, Niğde, Karaman, Sivas, Samsun, Amasya, Tokat, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Tunceli, ve Bingöl çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-60 kg/m2), Mersin’in doğusu, Adana il merkezi ile Kahramanmaraş’ın güney ve batısında yer yer çok kuvvetli (40-75 kg/m2) olması bekleniyor.

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! 4 Kasım hava durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI:

 Önemli bir değişiklik olmayacağı, ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı! 4 Kasım hava durumu - Sayfa 4

RÜZGAR:

 Batı kesimlerde kuzey, doğu kesimlerde güney ve doğu, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı yönlerden hafif ara sıra orta, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde Antalya Körfezi'nde kuzey yönlerden kuvvetli (30-50km/sa) olarak esmesi bekleniyor.