Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji uzmanı uyardı! -20 dereceyi göreceğiz

Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik, hafta başından itibaren sıcaklıkların iç, batı ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin altına düşeceğini, doğuda ise gece sıfırın altında 20 derecenin görülebileceğini söyledi. Bugün ise yurdun birçok bölgesinde sağanak yağış ve kar yağışı etkili oluyor. İşte son hava durumu tahminleri...

Meteoroloji uzmanı uyardı! -20 dereceyi göreceğiz - Sayfa 1

Meteoroloji Uzmanı Cengiz Çelik'ten kritik uyarılar geldi.Çelik, yaptığı açıklamada, yurt genelinde sıcaklıkların düşeceği bir haftaya girildiğini belirtti.

Meteoroloji uzmanı uyardı! -20 dereceyi göreceğiz - Sayfa 2

Hafta sonu ve gelecek hafta ortasına kadar yurt genelinde kar yağışı ve yağmurun aralıklarla devam edeceğini aktaran Çelik, yağışların Ege kıyılarında cumartesi günü sona ermesinin beklendiğini kaydetti.

Meteoroloji uzmanı uyardı! -20 dereceyi göreceğiz - Sayfa 3

Batı bölgelerinde sıcaklıkların mevsim normallerinin altında seyrettiğini, iç kesimlerdeki yağışların kar yağışına dönüştüğünü ve hafta ortasına kadar bu durumun devam edeceğini belirten Çelik, "Doğu bölgelerindeki sıcaklıklar şu anda mevsim normallerinin üzerinde ancak pazartesi gününden itibaren mevsim normallerinin altına inecek." tahmininde bulundu.

Meteoroloji uzmanı uyardı! -20 dereceyi göreceğiz - Sayfa 4

Balkanlar üzerinden yeni yağışlı sistem geliyor

Pazartesi Balkanlar üzerinden yeni bir yağış geleceğini ifade eden Çelik, bu yağışla sıcaklıkların birkaç derece düşeceğini söyledi.