Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 15 Ocak 2024 Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde Hakkari çevrelerinin kar yağışlı; yarın (Pazartesi) Güney Ege kıyı illeri ile Edremit Körfezi çevrelerinin, Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz'in doğusunun, Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinin sağanak yağışlı, Toroslar Mevkii'nin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 15 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 1

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 1 5 Ocak 2024 Hava Durumu

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 15 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 2

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı, yer yer çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde Hakkari çevrelerinin kar yağışlı; yarın (Pazartesi) Güney Ege kıyı illeri ile Edremit Körfezi çevrelerinin, Batı Akdeniz kıyıları ile Doğu Akdeniz'in doğusunun, Güneydoğu Anadolu'nun batı kesimlerinin sağanak yağışlı, Toroslar Mevkii'nin karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis görüleceği tahmin ediliyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunmaktadır.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 15 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 3

HAVA SICAKLIĞI:

 Sıcaklıkların kuzey, iç ve batı kesimlerde (4-6 derece) artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji son güncel verileri açıkladı! Bugün hava durumu nasıl olacak? 15 Ocak 2024 Hava Durumu - Sayfa 4

RÜZGAR: 

Genellikle güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette; Marmara, Ege'nin kıyı kesimleri ve kuzeyi ile Orta Karadeniz'in iç kesimlerinde kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor.