Anasayfa /  Foto Galeri

Meteoroloji haftalık hava durumunu yayınladı! Soğuk hava dalgası geliyor...

Haftalık hava durumu raporu belli oldu. Meteoroloji tarafından yayımlanan haftalık hava durumu raporuna göre yurt genelinde perşembe gününe kadar sağanak yağış etkili olacak. İşte detaylar...

Meteoroloji haftalık hava durumunu yayınladı! Soğuk hava dalgası geliyor... - Sayfa 1

30 Mayıs - 5 Haziran 2021 haftalık hava durumu raporuna göre; hava sıcaklıklarının, batı bölgelerde mevsim normalleri civarında doğu kesimlerde mevsim normalleri üzerinde seyredeceği, salı gününden itibaren batıdan başlayarak azalacağı yurdun kuzey ve iç kesimlerinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece altına düşeceği tahmin ediliyor. Perşembe gününe kadar birçok bölgede sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji haftalık hava durumunu yayınladı! Soğuk hava dalgası geliyor... - Sayfa 2

Salı günü de sağanak yağış yurt genelinde etkili olmaya devam edecek. Pazartesi günü Çanakkale ve İzmir'de etkili olan sağanak yağış kenti terk edecek. İstanbul ve Ankara'da sağanak yağış etkili olacak.

Meteoroloji haftalık hava durumunu yayınladı! Soğuk hava dalgası geliyor... - Sayfa 3

Çarşamba günü sağanak yağış yurdun orta bölgelerine kayacak. Ege kıyılarını terk eden sağanak yağış Türkiye'nin kuzeyinde etkili olacak. Doğu Anadolu'da da sağanak yağış etkisini gösterecek.

Meteoroloji haftalık hava durumunu yayınladı! Soğuk hava dalgası geliyor... - Sayfa 4

Perşembe günü sağanak yağış neredeyse yurdun tamamını terk edecek. Doğu Karadeniz ile Karabük, Kastamonu ve Tokat'ta hafif sağanak yağış etkili olacak. İstanbul'da ise bulutlu bir hava etkisini gösterecek.