Anasayfa /  Spor

Mesut Bakkal'dan çarpıcı itiraf!.

Süper Lig'de birçok kulübü çalıştıran teknik direktör Mesut Bakkal, 'Mesut Bir Adamın Hikayesi' adlı kitabında flaş bir itirafta bulundu. Bakkal, Denizlispor forması giydiği dönemde 1986-1987 sezonunun sondan bir önceki haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kaldıkları maç sonrası Galatasaray'dan 2'şer milyon lira teşvik primi aldıklarını yazdı..

Abone ol
Abone ol 10 Mart 2020 21:22

Süper Lig'de ve alt liglerde birçok takımı çalıştıran teknik direktör Mesut Bakkal, 33 yıl sonra gündemi sarsacak teşvik primi itirafında bulundu. Bakkal, kariyerini anlattığı 'Mesut Bir Adamın Hikâyesi' adlı kitabında Galatasaray'dan teşvik pimi aldığını ifade etti.

 

"HERKES NEMALANDI"
Bakkal, parayı nasıl aldıklarını ise şu sözlerle anlattı: "Otele kendimizi attık. Ali İpek geldi. 'Paralar Denizli'de dağıtılacak.' dedi. Biz de stoper 'Kayış'Ahmet'i doldurduk. O çıktı, 'Bu paralar burada dağıtılacak!' dedi. Hemen odaya çıktık. İkişer deste bir milyon aldık. Herkes nemalandı. Kaleci Adnan 18 yaşındaydı. O da aldı. Nihat Hoca hemen aldı kaçtı. İzmir'e kahraman gibi indik. Galatasaray bizi Tenis Kulübü'nde ağırladı. O gün Galatasaray'ın maç yaptığı Antalya'dan gelen futbolcular oldu, mesele Arif Kocabıyık gibi...O günden sonra yavaş yavaş kabus başladı. Sakatlandım."

GALATASARAY 14 YIL SONRA ŞAMPİYON OLMUŞTU
Söz konusu sezonda Beşiktaş, evinde Denizlispor ile 1-1 berabere kalırken, Galatasaray, deplasmanda Antalyaspor'u 3-1 yenerek son haftaya 1 puan önde girmişti.

Galatasaray son hafta konuk ettiği Eskişehirspor'u da 2-1'lik skorla mağlup edip puanını 54'e çıkarmış ve Beşiktaş'ın 1 puan önünde 14 yıl aradan sonra şampiyon olmuştu.

Beşiktaş karşısında 90 dakika sahada kalan Mesut Bakkal, bir de sarı kart görmüştü.

Yorumlar