Anasayfa /  Foto Galeri

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusunda bulundu!

Ünlü Oyuncu Meltem Miraloğlu, Onur Akay hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Miraloğlu, Akay’a karşı tedbir kararı alınması ve konuşma yasağı için İstanbul Aile Mahkemesi’ne de başvurdu.

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 1

Meltem Miraloğlu, köşe yazıları ve katıldığı magazin programlarında kendisine 'hakaret' ve 'aşağılayıcı' ifadelerde bulunduğu gerekçesiyle Onur Akay hakkında avukatı aracılığı ile savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 2

Onur Akay için konuşma yasağı istedi!

Miraloğlu, ayrıca İstanbul Aile Mahkemesi’ne de başvurarak Onur Akay hakkında tedbir kararı alınmasını istedi. Yayın kanalları üzerinden Meltem Miraloğlu’nun kişiliği ve aile hayatı ile ilgili Onur Akay tarafından açıklamalar yapılmakta olduğuna dikkat çekilen tedbir talebinde, ayrıca kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Onur Akay’a konuşma yasağı getirilmesi istendi.

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 3

Peki ne olmuştu?

Onur Akay, 2019 yılında Meltem Miraloğlu’nun Amerika’ya yerleşerek kendisinden 48 yaş büyük bir Amerikalı ile evlendiğini ortaya çıkarmış ve 3 yıldır magazin programlarında Miraloğlu ile ilgili çeşitli açıklamalar yapmış ve oyuncu ile yaptığı röportajı yayınlamıştı.

Meltem Miraloğlu’ndan Onur Akay’a suç duyurusunda bulundu! - Sayfa 4

Meltem Miraloğlu kimdir?

Diyarbakır'da doğan Meltem Miraloğlu 13 Ocak 1987 doğumludur. Müjdat Gezen Güzel Sanatlar Akademisi'nden mezun olmuştur. Hayat Devam Ediyor adlı dizideki rolü ile tanınır. Ayrıca, Adını Kalbime Yazdım, Kılıç Günü ve Bir Bulut Olsam'da oynamıştır.