Anasayfa /  Foto Galeri

Melek İpek'ten kızlarına duygulandıran 4 sayfalık mektup! Aklınıza her geldiğimde…

Antalya'nın Döşemealtı ilçesi Ilıca Mahallesinde 8 Ocak tarihinde evlerinde çıplak halde kocasının kelepçeli işkencesine maruz kaldıktan eşi Ramazan İpek’i (36) av tüfeği ile vuran Melek İpek’in tutukluluğu devam ediyor. İpek, iki kızına çizdiği resimlerde "Her aklınıza geldiğimde elinizi kalbinize koyun. Çünkü ben hep ordayım. Canım kızlarım benim. Yaşama sebeplerim" notunu düştü. İpek'in davasının ikinci duruşması 2 Nisan'da yapılacak.

Melek İpek'ten kızlarına duygulandıran 4 sayfalık mektup! Aklınıza her geldiğimde… - Sayfa 1

Antalya Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu'nda tutuklu olan ve cuma günü yapılacak ikinci duruşmayı bekleyen Melek İpek, kızları C.D.İ. ve İ.N.İ.'ye özlemini, onlara resim çizerek geçirmeye çalışıyor. Bir taraftan üniversite sınavına hazırlanıp tıp fakültesini kazanmayı hedefleyen Melek İpek, karakalem çalışmasıyla kızlarına kalp, gül ve mektup getiren kuş gibi resimler çizdi.

Melek İpek'ten kızlarına duygulandıran 4 sayfalık mektup! Aklınıza her geldiğimde… - Sayfa 2

Melek İpek mektubunda iki konuya dikkat çekti. İlk konunun kayınvalidesi Esma İpek (66) olduğunu vurgulayan genç kadın, ona çok üzüldüğünü ifade etti. Kayınvalidesi Esma İpek'i kasteden Melek İpek, duygularını, "Onun bir oğlu kazada ölmüştü. İkinci oğlunu da kaybetti. Bir anne için kayıp iki oğul. Başsağlığı diliyorum. Onun adına çok üzülüyorum" sözleriyle dikkat çekmişti.

Melek İpek'ten kızlarına duygulandıran 4 sayfalık mektup! Aklınıza her geldiğimde… - Sayfa 3

MAHKEME İKİ KIZINI DİNLEYECEK

Öte yandan 2 Nisan Cuma günü yapılan duruşmada Melek İpek'in kızlarını psikolog eşliğinde C.D.İ. ve İ.N.İ.'yi dinleyecek. Öte yandan BBC televizyonundan 3 kişilik bir ekip Melek İpek'in hayatını haberleştirmek için Antalya'ya geldi. Çalışmalara başlayan ekibin Cum günkü mahkemeyi de izlemesi bekleniyor.

Melek İpek'ten kızlarına duygulandıran 4 sayfalık mektup! Aklınıza her geldiğimde… - Sayfa 4

Melek İpek, Ramazan İpek ile 2006 yılı Eylül ayında bir arkadaşı aracılığıyla tanıştığını, henüz lisede okuduğunu belirterek, "Kasım ayında yüz yüze ilk buluşmamızda beni Ekşili Göleti'ne götürdü ve bana tecavüz etti. Kimseye söyleyemedim.

'Seninle evleneceğim. Karım olacaksın. Onun için böyle yaptım' dedi. 2008 yılında evlendik. Namusumu temizlemiştim" diye yazdı.